Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o MicroSMS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż można powiedzieć? API mają przejrzyste + wypłaty do 24 h. Kiedys rozmawialem z Panem, który to prowadzi powiedział, że można wypłatę kierować na microvps, PayPal, przelew także to też mnie zainteresowało i zachęca do skorzystania z usług od Tej firmy  ;) 

Opublikowano

Hmm,

Kiedyś tworzyłem serwery które miałem na microsms problem jest taki że musisz sam podatek odprowadzać jeżeli tego nie zrobisz po przekroczeniu 3tyśi zgłoszą cię i ci konto zablokują jak im nie udowodnisz że odprowadziłeś podatek a tak ogólnie można polecić.

1.png

Opublikowano

Hmm,

Kiedyś tworzyłem serwery które miałem na microsms problem jest taki że musisz sam podatek odprowadzać jeżeli tego nie zrobisz po przekroczeniu 3tyśi zgłoszą cię i ci konto zablokują jak im nie udowodnisz że odprowadziłeś podatek a tak ogólnie można polecić.

Rozliczyć się i tak będzie musiał w każdym serwisie po wypłacie na konto, więc nie pisz mu głupot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 16.04.2017 o 20:34, NIRESH napisał:

Tylko sms bez firmy.

Witaj,

Już nie, mamy ofertę dla firm prowizja dla Ciebie nawet 52%

http://microsms.pl/oferta/sms-premium/dla-firm/

Dnia 15.04.2017 o 13:08, Catha napisał:

Hmm,

Dziękujemy za Twój wpis, jednak nie jest on zgodny z prawdą. Nasza firma nie jest żadną stroną między podatnikiem a urzędem skarbowym. Nikogo nie zamierzamy informować ani zgłaszać o tym czy ktoś przekracza kwotę wolną od podatku czy nie. Każdy obywatel z zarobionych pieniędzy ma obowiązek się rozliczyć, jednak MicroSMS z pewnością tego nie będzie weryfikować. 

Pozdrawiam. 

MicroSMS.pl - Operator płatności SMS Premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...