Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interfejs bug Global MU

Eon Bóg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem dotyczący interfejsu na Global MU online. Oczywiście przed nie miałem z tym problemu ale aktualnie problem się pojawił po zaktualizowaniu sterowników do karty.

http://scr.hu/21p0/ti829

http://scr.hu/21p0/o1w6u

Jeżeli chodzi o kartę to mam zintegrowaną, Intel HD Graphics 4400. Zaktualizowałem ze względu że 1 gierka nie chciała mi chodzić a teraz powróciłem do MU a tu taka niespodzianka.

Proszę o pomoc :)

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

Pomoże Ci tylko pobranie starszych sterowników.

Hmm.. właśnie pobrałem najstarsze sterowniki do tej karty lecz to też nie pomaga ;)

Opublikowano

To pobierz troszkę nowszą wersję. Jest to znany problem (intel hd) a niestety Webzen nadal tego nie naprawił.

Opublikowano

Z tego co widze nie jest to oficjalny serwer MU Online. Pewnie to wina serwera na którym grasz, może trzeba pobrać jakaś łatkę z strony serwera, czy coś.

Opublikowano

Z tego co widze nie jest to oficjalny serwer MU Online. Pewnie to wina serwera na którym grasz, może trzeba pobrać jakaś łatkę z strony serwera, czy coś.

Ten problem z integrami intela występuje na każdym serwerze powyżej s8, nawet na oficjalnym.

Opublikowano

Ten problem z integrami intela występuje na każdym serwerze powyżej s8, nawet na oficjalnym.

Tak na każdym innym próbowałem s8 i jest ten sam problem, zainstalowałem z roku 2015 sterownik także nie działa.

Edit: Już działa, pobrałem sterowniki z 2013 r. i działa można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...