Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wylewelowanie konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż dostałem już bana na main acc to jest jakaś opcja żeby wylewelować konto ? tylko znowu jak bd leweloval to chyba znowu dostane za elo buddy jak mniemam xD ?

sygna.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz się narażać na bana, to możesz po prostu kupić exp boosta i grać trójki na boty lub po prostu zwykłe gry, teraz idzie prawie 2x szybciej, więc problemu dużego nie ma.

Opublikowano

Znaczy juz dostałem na 3 kontach banika za elo buddy i nie wiem czy to przez sam program czy przez skrypt

sygna.png

Opublikowano

Znaczy juz dostałem na 3 kontach banika za elo buddy i nie wiem czy to przez sam program czy przez skrypt

nie polecam grać na elobanie, praktycznie jedna injekcja programu i za jakiś czas masz perma :)

Opublikowano

nie polecam grać na elobanie, praktycznie jedna injekcja programu i za jakiś czas masz perma :)

no wlasnie wiem dlatego szukam odpowiednika bo wbijac samemu to mi sie raczej nie chce xD

sygna.png

Opublikowano

no wlasnie wiem dlatego szukam odpowiednika bo wbijac samemu to mi sie raczej nie chce xD

To idż kupić konto drogie to nie jest maks 50 zł kupisz sobie 30 poziom z dobrą formą :)

1.png

Opublikowano

No właśnie na zakupionym za całe 25 zł dostałem ( nie te aukcje co masowo sprzedają tylko od prywatnej osoby ) więc wolałbym to zrobić nie tracąc 50 zł , jak już to max 20 zl xD

sygna.png

Opublikowano

No właśnie na zakupionym za całe 25 zł dostałem ( nie te aukcje co masowo sprzedają tylko od prywatnej osoby ) więc wolałbym to zrobić nie tracąc 50 zł , jak już to max 20 zl xD

nie lepiej wydać juz te 100 zł na konto w jakimś silverku goldzie, z duzą ilością postaci i grać na czysto? sam tak zrobiłem, grałem cały czas na skryptach wyjebałem na konta z 2 tys zł i po co mi to było :D

teraz kupiłem sobie konto gold 5 120 postaci 52 skiny za 110 zł i na czysto jestem w platynce 3 gdzie nie umiem zbytnio grać, ale grając na skryptach dużo się nauczyłem, a grając czysto gram lepiej bo myślę co muszę zrobić i kogo targetować

konta na allegro nie są drogie, a lepiej kupić takie konto od kogoś, niż te konta smurf gdzie tak wiadomo że są wbijane na botach, nawet od prywatnej osoby nie kupuj, bo ona też mogła wbijać na bocie. lepiej już troche dołożyć i kupić coś co ma z 1-3 sezone przegrane i zobacz ile czasu zaoszczędzasz na kupno postaci

Opublikowano

Elobuddy i korzystaj z najnowszych skryptów. Najlepiej szukać na forum EB, a nie w ich bazie, bo tam są z 2k14 nawet...

Jeśli nie chcesz bana za eb, to konto na allegro.

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...