Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad- Tablety

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na co są tablety w silkroad ? Coś do alchemi. Np. potrzebuję moim wizzem dodać int i str do itemek. Dropnął mi tablet of int (w ibocie mam zaznaczone, żęby dropal int str stamina i magic). I jak z tego tableta dodać to int do itemek ? Ze stone np. wiem jak dodać ale tabletów nie czaję. I jeszcze.. wie ktoś, jak w ibocie nastawić, by dropal tylko stone ? :D Dam 5*

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Witam. Na co są tablety w silkroad ? Coś do alchemi. Np. potrzebuję moim wizzem dodać int i str do itemek. Dropnął mi tablet of int (w ibocie mam zaznaczone, żęby dropal int str stamina i magic). I jak z tego tableta dodać to int do itemek ? Ze stone np. wiem jak dodać ale tabletów nie czaję. I jeszcze.. wie ktoś, jak w ibocie nastawić, by dropal tylko stone ? :D Dam 5*

I po co zakładasz nowy temat? Skoro mogłbyś napisać to w starym ''japierdole''..

Opublikowano

Dobra kaziki. Te elementy żywiołów... z tego, co rozumię są one potrzebne + tablet, by wyszedł stone, yop? A elementy z itemka + jakieś Void rondos, czy jakoś tak. Skąd mam wiedzieć ile tych elementów potrzeba, ile void rondos i jakie opcje dostane z itemków. Gdzie to pisze ? hmm Dam 5*

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Dobra kaziki. Te elementy żywiołów... z tego, co rozumię są one potrzebne + tablet, by wyszedł stone, yop? A elementy z itemka + jakieś Void rondos, czy jakoś tak. Skąd mam wiedzieć ile tych elementów potrzeba, ile void rondos i jakie opcje dostane z itemków. Gdzie to pisze ? hmm Dam 5*

Człowieku to jest forum o cheatach i botach, a nie pomoc dla dreptających w silku... Idź poczytaj o alchemii i innych rzeczach zamiast zawracać nam głowę :angry:

Elementy uzyskujesz ze stalla bądź z itemka (Voidów daj max, na pewno wtedy się uda xD). Z itemków w nowym systemie alchemii wypadają elementy na dane degree (chyba dobrze mówię >?<) potrzebujesz ich tyle ile masz napisane w tablecie. Jednak lepiej jest się z tym nie piep***ć tylko zrobić jakieś 12h taxi bądź pozarabiać na stallu i kupić sobie stone of Int bądź Str

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
Jednak lepiej jest się z tym nie piep***ć tylko zrobić jakieś 12h taxi bądź pozarabiać na stallu i kupić sobie stone of Int bądź Str
\

Lepiej ustawic bota i isc do roboty/szkoly na te 12h

i wieczorem kiedy wrocisz zmeczony, czasami wkur...z budy

Ulepszyc sobie rzeczy

Nic nie daje takiej radosci jak dobre opty:) w itemie

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...