Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting dla serwera wybrać?

wp2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was zapytać jaki serwer minecraft czy na endechest/pukawka/mineserv.eu czy jakis hosting vps typu lvlup/titanaxe/inny

SERWER może SURVIVAL + GILDIE może nie wiem 30 40 50 pluginow nie wiadomo

lub

FREEBUILD LUB COS INNEGO tyle samo pluginow lub wiecej

na 30/40/50slotow

2boXRtY.gif
Opublikowano

ovh.pl masz naprawde duży rozmach maszyn od 30 zł do 1000 zł na pewno coś znajdziesz warto kupić u sprawdzonych sprzedawców z pomocą techniczą telefoniczną która jest rozbudowana i szybko można dostać pomoc :).

Mam na ovh od 3 miesięcy serwery ts3 itp itd i nie narzekam maszyny stabilne ts3 + boty takie jak sinus boty mboty i testowy serwer minecraft za 50 zł mam ;) nie narzekam wszystko fajnie działa nawet pomogli mi skonfigurować firewalla i wzmocnili mi go dla tej maszyny ponieważ dostawałem duże ataki :).

jedyn słowem OVH

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej vps ale jak na 40 slotów to nie wiem czy vps sie opłaca moge polecic enderchest z własnego doświadczenia, pomoc szybka sprawna i ceny nie są takie złe (jedynie zawsze lepiej dokupic wiecej ramu, bo czasem zdarzają sie scinki)

sygnatura.png

Opublikowano

Polecam ci cuddihosting.pl stabilne maszyny a support bjutifyly.

Nie idz na tinyaxe gdyż tam są ciągle problemy z ramem i okradają użytkowników. 

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...