Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ikonami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam ts na ts3.cloud i wyskakuje mi taki blad jak chce wgrac ikonke Raporty transferu : (lost file transfer connection) wie ktos oco chodzi?

Opublikowano

Siemano mam ts na ts3.cloud i wyskakuje mi taki blad jak chce wgrac ikonke Raporty transferu : (lost file transfer connection) wie ktos oco chodzi?

Jak sama nazwa mówi: Utracone połączenie z przesyłaniem plików - Możliwe ze nie posiadasz permisji do tego lub nie ma miejsca.

1.png

Opublikowano

Możliwe że masz zablokowany port 30033 jeśli tak wpisz w ssh tą komendę 

iptables -A INPUT -p tcp -m tcp --dport 30033 -j ACCEPT
Opublikowano

gdzie na ts3.cloud to wpsiac ??

Opublikowano

gdzie na ts3.cloud to wpsiac ??

Napisz do hostingu na ten temat ponieważ tam nic nie wpiszesz bo nie masz dostępu do konsoli ssh możliwe że cały hosting to zablokował.

Opublikowano

do supportu sie nie da napsiac jak nie masz vipa ;/

Dlatego nie toleruję stawiania ts'ów na hostingach a lepiej kupić VPS i postawić samemu.

Pokaż ikonkę którą chcesz wgrać.

Opublikowano

TeamSpeak - Firmy hostingowe a za to w tym dziale przeczytasz dużo o porównaniach, zaczynając od lvlup'a kończąc chociażby na hosteamie.

Osobiście korzystam z oferty OpenVZ 4GB na lvlup, bodajże 20zł miesięcznie i mieszczę na nim swoją amatorską stronę, serwer teamspeak, sinusbota z dwoma instancjami i łączne zużycie nie przekracza 25-30%.

Opublikowano

Taki jest problem z tym darmowym ^Hostingiem^ że robią to tak że po prostu dzielą naprzykład jedno ip: 127.0.0.1 na 80 tsów i potem inne tsy ikonek nie mogą ustawiać bo transfer jest zablokowany polecam ci zmienić ten darmowy hosting na jakiś publiczny naprzykład od pani @1361622928-U485574.pngMaja. lub iść na byle jaki inny. Lub wpisać w google freets3 i tam jest takich #Darmowe tsy :)

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...