Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"lost file transfer connection" na darmowym hostingu ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio musiałem zmienić swój serwer ts3.

Zawsze używałem tego freets3.cloud bo był to moim zdaniem najbardziej stabilny serwer a na płatne hostingi nie było mnie stać.

Problem w tym że na poprzednim serwerze mogłem od razu wgrać ikony (pliki png 16x16) a na tym serwerze nagle nie mogę nic wgrać bo pojawia się ten błąd.
Jeśli ktoś z tym pomoże to dziękuje.

P.S pojawiło się jeszcze coś typu: "could not open file transfer connection" gdy próbowałem wrzucić plik jpg.

P.P.S nie da rady napisać do nich bo musiałbym mieć wtedy VIPa który kosztuje 4,99$ miesięcznie a ja nie chce wydawać kasy w tym momencie na serwery ts.

post-1554614-0-45923600-1492119703.png

Opublikowano

Ostatnio musiałem zmienić swój serwer ts3.

Zawsze używałem tego freets3.cloud bo był to moim zdaniem najbardziej stabilny serwer a na płatne hostingi nie było mnie stać.

Problem w tym że na poprzednim serwerze mogłem od razu wgrać ikony (pliki png 16x16) a na tym serwerze nagle nie mogę nic wgrać bo pojawia się ten błąd.

Jeśli ktoś z tym pomoże to dziękuje.

P.S pojawiło się jeszcze coś typu: "could not open file transfer connection" gdy próbowałem wrzucić plik jpg.

P.P.S nie da rady napisać do nich bo musiałbym mieć wtedy VIPa który kosztuje 4,99$ miesięcznie a ja nie chce wydawać kasy w tym momencie na serwery ts.

Wyjaśniłem już to innemu tutaj użytkownikowi stoicie na tej samej maszynie i nie maja miejsca przykro mi polecam zmienić hosting.

1.png

Opublikowano

A może wystarczy poczekać żeby miejsce się zwolniło ?

Na tych darmowych tsach tak to wygląda, 600 tsów na jednej maszynie to miejce się nie zwolni.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...