Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoIn - Failed to verify username

sszumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam na serwerze plugin AutoIn na automatyczne logowanie premium. Wszystko działa dobrze, oprócz graczy nonpremium. Przy próbie dołączenia na serwer wyskakuje wiadomość "Failed to verify username!". Czytałem, że może to być wina silnika. Na serwerze mam wgranego spigota 1.7.10, lecz po zmianie na 1.7.2 wyskakiwało mi przy każdym połączeniu "Failed to login (try restarting your game)". W czym może być problem? Dodam, że online-mode mam na false.

Opublikowano

Wgraj fastlogin, wiecej osob uzywa, prostsze w obsludze.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Witaj,

Z tego co wiem autoIN ma problemy z nowymi premkami. 

Polecam ci zakupić plugin od jakiegoś programisty gdyż AutoIN nie działa za dobrze.

1.png

Opublikowano

Witaj,

Z tego co wiem autoIN ma problemy z nowymi premkami. 

Polecam ci zakupić plugin od jakiegoś programisty gdyż AutoIN nie działa za dobrze.

Zakupic plugin ? .. 'Bo autoIN nie dziala za dobrze' ? 'Od jakiegos programisty' ?

Po co na serwer pewnie grajacy ok. 10 graczy, ktos ma kupywac plugin ktory kosztuje jakies 30+ zl? Taki hammerek chce 300zl za logowanie_typu_auth_+_logowanie_premium.

Mialem napisac to samo co dominik. Auth nie jest juz wspierane, wiec tak jak wczesniej napisalem, zainstaluj fastlogin, i mozna sobie spolszczyc, konfigurowac, przejrzysty konfig.

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

Opublikowano

@sczumek - Jeżeli będziesz miał jakieś problemy pisz tutaj w temacie,

@Thardess - Czy ja powiedziałem od hammera? Na samym spigotmc są po 10$ logowania / z tego co pamietam normalni programisci jak @TheMajster / @Oldis biorą taniej.

1.png

Opublikowano

@Thardess - Czy ja powiedziałem od hammera? Na samym spigotmc są po 10$ logowania / z tego co pamietam normalni programisci jak @TheMajster / @Oldis biorą taniej.

nawet za darmo robia.. przeciez to tylko 10minut roboty. a tak naprawde to watpie zeby ktorys z nich otworzyl ide za mniej niz 100zl ;"
Opublikowano

Ooo, pomyślałeś o mnie :D

Autorze, napisz do mnie na pw, a Ci podeśle logowanie premium wraz ze zwykłą rejestracją (FREE) 

Opublikowano

Łał themajster za free daje pluginy! Ja tez chce! pls daj daj

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...