Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameGuard wyłącza Metin2 nawet bez moda.

romet2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem wrócić do starego Metina2 pl,ładnie sobie go pobrałem włączam go i po kilku sekundach od zalogowania mnie wywala i jest komunikat od GameGuard ,że wykryto jakieś haxy ,chociaż ich nie miałem. Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo z haxami i bez kilkakrotnie i nadal to samo po paru sekundach wywala. Wiem ,że jest dużo poradników do tego ,ale żaden mi nie działa. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Spróbuj włączyć metina po uruchomieniu systemu jako pierwszy program. Może masz jakieś haxy do innych gier lub coś?

Czasami gameguard wykrywa normalne programy jako haxy i wywala. Co dokładnie Ci się wyświetla po wywaleniu gameguarda?

brak

Opublikowano

Czyli  masz jakieś haxy do innych gier lub jakieś programy, które gameguard oznaczył jako szkodliwe. Musisz przejrzeć co masz na kompie i to odinstalować.

brak

Opublikowano

No tak ,ale co go obchodzi czy mam na jakieś inne privy haxy?

jak reset kompa nie pomoze to odinstaluj haxy.Często tez antywirus koliduje

/niereg. sygna

Opublikowano

game gwardowi jakaws nazwa nie pasuje moze to byc nawet bylejaki plik na dowolnym dysku moze pisze w jakims pliku txt co mu przeszkadza to to skasuj albo jakies okna albo nazwy procesow tez moga byc dla niego nie tego albo nawet dll doinstalowane do procesu nazwy bo masz taka a nie sraka karta graficzna np ale w to watpie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...