Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3: Serca z Kamienia - pusta skrzynia w zadaniu "Z dalekiego Ofiru"

TheTigeRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Przychodzę do was z problemem, który widziałem ludzie miewali w patchu 1.30. Obecnie posiadam najnowsze aktualizacje i pobrane 2 dodatki. Dzisiaj postanowiłem Sobie zrobić misję "Z dalekiego ofiru", ale nie mogę jej skończyć, ponieważ skrzynia, w kryjówce bandytów, niedaleko ataku Kupca, który zleca nam to zadanie - Nie posiada żadnego przedmiotu związanego z misją. Czy macie dla mnie jakiekolwiek porady dotyczące naprawy tegoż zadania/safe'u? (Mam przegrane + 90h gry i troszkę bym się zdenerwował znowu zaczynając od nowa :/) Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Po co od nowa? Robisz jakieś zapisy w grze, które nie są tylko na "szybki zapis"?

Jest kilka możliwości:

• Wczytanie gry przed zadaniem albo przynajmniej przed miejscem, gdzie jest skrzynia.
  • Wczytanie+przespanie się 24h
  • Reinstal gry (jak czytałem, nie pomaga)
  • Gdzie masz grę? Jeżeli Steam to Sprawdź spójność plików, jeżeli GOG to Napraw grę.

Nic innego nie pozostaje. Mnie na szczęście taki bug nie spotkał, ale jak czytam to na razie, jeżeli chodzi o naprawdę tego buga to ani widu, ani słychu.

Opublikowano

Po co od nowa? Robisz jakieś zapisy w grze, które nie są tylko na "szybki zapis"?

Jest kilka możliwości:

• Wczytanie gry przed zadaniem albo przynajmniej przed miejscem, gdzie jest skrzynia.
  • Wczytanie+przespanie się 24h
  • Reinstal gry (jak czytałem, nie pomaga)
  • Gdzie masz grę? Jeżeli Steam to Sprawdź spójność plików, jeżeli GOG to Napraw grę.

Nic innego nie pozostaje. Mnie na szczęście taki bug nie spotkał, ale jak czytam to na razie, jeżeli chodzi o naprawdę tego buga to ani widu, ani słychu.

Grę mam na PS4 (tak wiem nie napisałem :/. Mój błąd) Wczytałem nawet jeszcze przed rozpoczęciem misji, ale nie działa. Co do pozostałych opcji na pewno spróbuję. Mam nadzieję, że uda mi się to odbugować (poprzednio miałem bug ze szkołą wilka i skrzynią w wieży sygnałowej heh, wtedy zacząłem od nowa grę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...