Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nagrywać na kanale?

savon1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wink.gif ! 
Grałem powiedzmy profesjonalnie w grę Counter-Strike: GO. Jednak sprawy się pokomplikowały i od poważnego grania mam teraz przerwę więc postanowiłem sprawdzić się na YT i założyłem swój kanał. Jednak "youtuberem" nigdy nie byłem, może mi ktoś doradzić co poprawić, w co celować itp ? Dodam że mam w planach rozwijać kanał i nie ograniczam się tylko do Cs'a happy3.gif Nawiązałem również współpracę ze sklepem oferującym gry. 

//Nie podajemy linku do kanału ~DarkusFD

Budowniczy
Opublikowano

zrób live jak robisz remont

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Według mnie nie mogłeś grać profesjonalnie w csgo, bo profesjonalnie grają jedynie 2, może 3 drużyny w Polsce. Chyba, że mówisz o graniu pół-profesjonalnym, a to co innego/duża różnica.

Jest ciągłe szał na filmiki z cs'a, więc może wymyśl coś oryginalnego związanego z tą grą. Albo może polski kanał przypominający PewDiePie - też mogłoby się to sprawdzić. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proste, zobacz co jest na czasie (z typu gier) i nagrywaj na pewno zyskasz dużo wyświetlen i nowych subskrybentów, jeżeli ten pomysł Ci się nie podoba to popatrz czego jest mało, akurat cs:go jest w ciul dużo, jakieś gry których jest mało na YT.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Napewno nie jest tak ze zaczynajac od praktycznie "0 " bedziesz mial 500.000 wyswietlen pod filmikami. Chyba najwazniejsza jest tutaj wytrwalosc i i zeby to bylo cos regularnie. Najgorsze co mozesz to spamowac . Kiedys kolega mial kanal cos tam ponagrywal z gierek za rok wszedl i mial 8.000 wyswietlen , kiedy on juz dawno zapomnial o tym ze gral w ta gre.

Ogolnie to liczy sie pomysl na siebie. Musisz cos wymyslec sam poprostu nikt ci nie da recepty na sukces w internecie,oprocz zrobienie z siebie klauna w ciagu 15 min.

Chodz z praktyki wiem ze blazny maja latwiej w zyciu ale nie rob tego. Bo jak ogladam filmy jak typek wali sie patelnia po glowie przy grze w fife to zaczynam mu wspolczuc telepatycznie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nagraj coś np nowe gry  on dopiero wchodzą wtedy ludzi to ciekawi ludzidzie chca wiedzieć jak przejść grę jakieś questy albo jak coś zrobić możesz jakieś poradniki albo coś tez możesz jakiegoś grafika poszukać żeby zachęcać do wejścia na filmik

Jeżeli Pomogłem Daj Like  [/color=green]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...