Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GOS] Co to gos ext?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gos ext działa na zasadzie, że nie injectuje się do gry, tylko jest to jakby nakładka na grę. ciężko wytłumaczyć, niewykrywalne ale działa słabo i mało skryptów do tego jest.

na ten moment najlepszy l++, niewykrywalny (w ostatnim banwave wszystkie moje konta na ktorych gralem z eb dostaly bana, 5 kont na ktorych gram z l++ - wszystkie dalej stoją)

orbwalker l++ działa w sumie tak dobrze jak w l#, trafia 95% csow, malo spadków fps i skrypty są na prawdę dobre. lepiej dołożyć 5$ i kupić miesiąc l++ zamiast gos'a.używałem obydwu i l++ o niebo lepszy ;]

Opublikowano

gos ext działa na zasadzie, że nie injectuje się do gry, tylko jest to jakby nakładka na grę. ciężko wytłumaczyć, niewykrywalne ale działa słabo i mało skryptów do tego jest.

na ten moment najlepszy l++, niewykrywalny (w ostatnim banwave wszystkie moje konta na ktorych gralem z eb dostaly bana, 5 kont na ktorych gram z l++ - wszystkie dalej stoją)

orbwalker l++ działa w sumie tak dobrze jak w l#, trafia 95% csow, malo spadków fps i skrypty są na prawdę dobre. lepiej dołożyć 5$ i kupić miesiąc l++ zamiast gos'a.używałem obydwu i l++ o niebo lepszy ;]

da sie jakos to wytestować? Jest napewno niewykrywalny?

Opublikowano

da sie jakos to wytestować? Jest napewno niewykrywalny?

Nie ma niewykrywalnego cheata :)

L++ jest slabe... szkoda na nie czasu.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

co to jest to l++?

Aimjunkies

co to jest to l++?

Aimjunkies

========

Płatna alternatywa, gorsze skrypty, mniejsza wykrywalność. (według nich)

a baze skryptów mają jakąś okej i czy warto wypróbować?

Raczej słabą z tego co słyszałem, nie wiem, bo nie używałem.

========

Opublikowano

co to jest to l++?

Aimjunkies

========

a baze skryptów mają jakąś okej i czy warto wypróbować?

Opublikowano

6blZ8XB.png

Projekt L++ jest w fazie beta, więc nie ma się czego spodziewać, mimo wszystko działa o niebo lepiej niż eb czy gos (bola tu nie wliczam, bo działanie bola zależy od tego ile wydasz na płatne skrypty).

Lepiej wydać 15$, niż 10$ na banbuddy czy banning on steroids, gdzie bana wyłapujesz dosłownie co chwilę.

Pod względem bezpieczeństwa l++ jest aktualnie najlepszy, 0 banów od początku projektu.

Podsumowując, mimo że jest w fazie beta, l++ działa świetnie (poza predykcją która jest ulepszana).

Orbwalker trafia 95% cs, tylko minimalne spadki FPS, większość skryptów działa 9/10 (Orianna, Lucian, Riven, Vayne, Cait, Cass, Ezreal, Xerath, Kog)

Poza kochanym L#, do tej pory gdy zacząłem używać L++, żadna platforma nie pozwoliła wbić mi diamentu (S5 legit). Używając L++(głównie ori) bez większego problemu niszczę platynki:)

Opublikowano

Ogólnie sytuacja z skryptami do lola jest kiepska, jest bol na którego trzeba wydać 1k żeby coś mieć, elobuddy gdzie jest tylko portaio w którym zawsze coś nie działa i gos gdzie jest 3 developerów na krzyż. Na ten moment pozostaje czekać na projekt AimTec i liczyć ze będzie to L# 2.0 :D

Opublikowano

Na L++ przenoszą się scriptmakerzy, którzy nie dostali Contributora na EB xD

Dziurawe gówno, więcej z tym pieprzenia niż z BoLem za dawnych czasów.

Skrypty są słabe... EloBuddy miało zdecydowanie lepszy start.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...