Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odłamki skórek

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wypadły mi ze skrzynek dwie ciekawe skórki.
Marsjanin Heimerdinger i Czerwony Baron Corki, są to chyba dosyć rzadkie skórki prawda?
Lecz ani Heimerdinger ani Corki mi sie nie podobają jako postacie oraz te przestarzale skórki. Waszym zdaniem warto zostawić te skórki z uwagi na ich rzadkość? Czy raczej można je kupić raz na rok podczas jakiegos swieta?

Opublikowano

Jeśli uważasz, że nie potrzebne Ci, to możesz je zostawić. Dlaczego? Są to skórki legendarne, przez co dają dużo esencji, możesz czekać aż wypadnie Ci ze skrzynki jakiś fajny skin, który Ci się spodoba i możesz przemienić te obie skórki na esencję pomarańczową i dzięki nim wziąć minimum 2 skiny za 975 RP z warsztatu. Ale to jest zawsze twój wybór, ja Ci tylko mówię jak ja bym zrobił, bo nie warto się spieszyć w życiu.

Masz jeszcze jedną ryzykowną opcję, gdy wypadnie Ci trzeci odłamek skórki to możesz zrobić rerolla, ale to jest mało opłacalne.

Opublikowano

Jeśli uważasz, że nie potrzebne Ci, to możesz je zostawić. Dlaczego? Są to skórki legendarne, przez co dają dużo esencji, możesz czekać aż wypadnie Ci ze skrzynki jakiś fajny skin, który Ci się spodoba i możesz przemienić te obie skórki na esencję pomarańczową i dzięki nim wziąć minimum 2 skiny za 975 RP z warsztatu. Ale to jest zawsze twój wybór, ja Ci tylko mówię jak ja bym zrobił, bo nie warto się spieszyć w życiu.

Masz jeszcze jedną ryzykowną opcję, gdy wypadnie Ci trzeci odłamek skórki to możesz zrobić rerolla, ale to jest mało opłacalne.

rerolla lepiej robic z 3x520rp :P

A ja się tylko zastanawiam czy te dwie skórki są mega rzadkie w zdobyciu czy tak o po prostu są, ale tylko raz do roku do kupienia.

Opublikowano

A ja się tylko zastanawiam czy te dwie skórki są mega rzadkie w zdobyciu czy tak o po prostu są, ale tylko raz do roku do kupienia.

Obydwie są niedostępne już do kupienia od x czasu

Opublikowano

Obydwie są niedostępne już do kupienia od x czasu

Aczkolwiek tak zwane "legacy skiny" straciły nieco na wartości właśnie przez hextech crafting. 

Gdyby mi się nie podobały, po prostu zostawiłbym je w hextechu w razie jakiegoś niezłego dropa, by otrzymać niezły zastrzyk esencji. 

Opublikowano

Jeżeli skiny Ci sie nie podobają, zamień je na esencje aby mieć na kolejnego skina który Ci wydropi, a zarazem spodoba.

Chyba, że jesteś osobą która kolekcjonuje "legacy skiny", wtedy zostawiłbym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...