Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Karma mid

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest optymalny build na karme na środkową aleje ? Ostatnio grałem  tak : graal, zhonyia,morello, maska, obuwie maga i ostatni prawdopodobnie rabadon/kostur pustki, co o tym sądzicie ? Macie coś innego do zaproponowania ? 

Opublikowano

Karma mid jest troszkę useless, teraz się nią gra na supporcie/ topie w tanka, co jest strasznie denerwujące.

ja bym osobiście zbudował się podobnie do tego:

iPrBwlM.png  i zamienił Berło Otchłani na Rylaike przykładowo

Opublikowano

Karma mid jest troszkę useless, teraz się nią gra na supporcie/ topie w tanka, co jest strasznie denerwujące.

Osobiście bym poszedł w nieco inną stronę. Echo dobrze współgrało by z Mantrą + Q - bardzo dobre dipsy. 

Do tego serafin wzmacniający naszą tarczę. 

Opublikowano

Z tym, że karma na midzie jest ''troszkę'' ussles absolutnie się nie zgadzam. aktualnie 9:3 w g3, gram mid/support, dwie gierki przegrane, przez mojego adc, którzy byli totalnymi gów.. ekhm.. A jedna na midzie przez tryndamera,który przegrał nam gierkę na własne życzenie wbijając 1v5, reszta raczej łatwe wygrane.

Osobiście bym poszedł w nieco inną stronę. Echo dobrze współgrało by z Mantrą + Q - bardzo dobre dipsy. 

Do tego serafin wzmacniający naszą tarczę. 

Serafin ? nie sądzę aby jeszcze jeden shield był potrzebny. Aktualnie buduję ją tak, oczywiście w zależności od sytuacji w meczu.

Morello,maska/zhonyia/berło,kostur,rabadon, obuwie maga, nie testowałem echo luden, ale spróbuję, myślę, że Q+matra+w i echo = łatwiejszy kill 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...