Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick

TheOddOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myslicie ktos sobie nicki wymysla i te co mial to mu sie nie podobaja a np kogos tak np PhantomL0rd izak TaZ m0E neo pasza itp po prostu slawnych typow i po prostu bierze ten nick nie dlatego ze jest slawny ale dlatego ze mu sie spodobal co o tym myslicie ??

Opublikowano

Świat jest wolny! ;) Ale tak czy siak, jeżeli dana osoba miałaby ten nick od bardzo dawna, nie wiedząc o istnieniu sławnej osoby z takim samym nickiem, to niech będzie - przecież nie musi zmieniać. Ale takie ustawianie nicków 'gwiazd' jest nieco kiepskie i zawsze myślę wtedy o osobach, które mają 10 lat i nie umieją wymyśleć czegoś oryginalnego lub się chcą podszyć.

Opublikowano

Ja myślę, że świat byłby lepszy, gdyby ludzie używali przecinków oraz kropek.

Nie mam na myśli tego, że zapobiegną tym przemocy, głodu, czy wojen.

Ale kuhwa mać! Dlatego, by osoba czytająca, nie targnęła się na swoje zdrowie psychiczne, czytając coś takiego :v

Codotematumyślężenie.

Pozdrawiam.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

To jest dosyc slabe. Kazdy czlowiek ma inne podejscie do zycia i jest wyjatkowy, orginalny. Dlatego nick powieniem byc tylko twoj i ty go powinnienies wymyslec. Najlepiej byc soba tak jak w necie tak i ogolnie w zyciu. Predzej czy pozniej podszywy zostana wykryte.  Nie klam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...