Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garry's Mod cały czas crashuje

McSqueezy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, iż kiedyś kupiłem sobie grę garry's mod, żeby pograć sobie z kolegami. Przez pewien czas od kupienia, grało się całkiem normalnie (zapewne przez małą ilość modów). Lecz na koncie z gmod'em, dostałem vaca na csgo. Kupiłem sobie nowe konto i udostępniłem gmoda ze starego konta, na nowe. Przez ten czas, mój komputer przeszedł kilka aktualizacji m.in. wymiana karty graficznej, dodatkowy ram itd. I chyba przez to gorzej gra mi się w pewne gry FPS, np. csgo lub właśnie gmod. Wczoraj pobrałem sobie kilka modów, nie mogłem nawet wczytać mojej ulubionej mapy, która zawsze mi działa. Odinstalowałem kilka z nich, znów działa. Ale teraz konkrety. Mam dość słabe parametry kompa (szególnie że mam windows XP *facepalm*). Narazie nie mam kasy żeby kupić sobie win 7 lub tymbardziej 10. Gdy wchodzę do mapy, odpalam sobie menu spawnowania rzeczy, klikam na jakąś rzecz: spawnuje się. Klikam kilka razy między zakładkami - zacina się i crashuje. Tak samo gdy spawnuje inne rzeczy, lub wsiadam do jakiegoś pojazdu albo gdy wchodzę do menu wybierania playermodela. Naprawdę przeszkadza mi to, gdy chcę sobie normalnie pograć. Nie chciałbym kasować niektórych modów, gdyż one są potrzebne do fajnej zabawy. Proszę o pomoc. Może ktoś ma taki sam problem jak ja. Poniżej podaje parametry kompa. Dziękuje i pozdrawiam :)

Parametry kompa:

Microsoft Windows XP 32bity

Home edition Wersja 2002

Service Pack 3

2x Intel Cereron CPU E3300 2,5GHz,

4 GB ramu (ale wyłapuje tylko 3,25)

Karta graficzna:

NVIDIA GeForce GT 730

Opublikowano

gry z konta na którym jest vac nie działają 

Garrys mod nie ma systemu vac ( spokojnie możesz grac na tym koncie)

Usuń wszystkei addony i dodawaj je po kolei i beziesz wiedział który crashuje gre

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...