Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój kolega ma problem z dołączeniem do serwera!

royal333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem serwer na hamachi, na poczatku nikomu oprocz mi nie dzialalo, ale gdy wylaczylem zapore systemową oraz mój kolega - zaczeło działać, może dołączać, ale mój drugi kolega nadal ma problem z dołączeniem mimo tego, ze tez wylaczyl zapore systemową. Łączy mu łączy no i nie moze się "sconnectować". Dlaczego tak jest? Gdy logowal sie na jakis niemiecki serwer publiczny to normalnie mogł wbić. Proszę o pomoc, to dla mnie pilne, dam 10 lajków za rozwiązanie problemu. Sklaniam sie tez ku temu by zalozyc na jakims hostingu serwa, moze to rozwiąże jego problem. jesli tylko to jest rozwiazaniem to jaki polecacie? Myslalem nad tym: https://gametris.com/pl/about bowiem serwer kosztuje tylko 5zł (i tak wydam z 20, bo sms :() A nie będzie więcej online graczy niż 4 wiec mysle ze wystarczy. Czekam na wasze opinie 

Opublikowano

Zalozylem jakiś testowy za darmo na pukawce, niby wszystko ok, no ale tak naprawde nie działał, po wpisaniu ip do terrarii nie moglem sie polaczyc. kolega tak samo. Czemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...