Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czułość przybliżenia celownika snajperskiego

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znalazlem taki oto poradnik https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/43urd4/why_0818933027098955175_is_the_best_zoom/

Z angielskiego jestem nawet dobry ale koles tak duzo nawalil tekstu ze nie lapie sie o co tu chodzi.

I tutaj moje pytanie. Czy tą wartość 0.818933027098955175 ustawiam na czulosc przyblizenia snajperki majac obojetnie jakie dpi i sensivity w grze, czy jednak musze jakies obliczenia zrobic?

W csgo gram na sens 1.6, dpi 400 i raw input. W windowsie na 6 kreske mam jesli to ma jakies znaczenie. 

Opublikowano

Z tego, co przeczytałem to nie masz zmieniać swojego sensitivity. To by nie miało nawet większego sensu. ;) Jest to zoom_sensitivity, które jest idealne pod wszystkie ustawienia rozdzielczości, tj. 4:3, 16:9, 16:10 itd, ale czułość myszki nie ma na to wpływu. Chodzi o pole, jakie widzisz i odległość przycelowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...