Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Vanaheim od Webzena

LOVESOSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, piszę ten post z zapytaniem czy ktoś przymierza się do gry na nowym serwerze od Webzena mianowicie na Vanaheimi'e. Nie wiem dokładnie czy on już wystartował, czy dopiero będzie, ale chętnie bym pograł z kimś, a najlepiej w grupce. Zebrać kilka osób by pomagać sobie nawzajem i siedzieć w PT ^^. Jeśli ktoś jest chętny na dłuższą grę niż jeden dzień, to pisać do mnie na PW lub pod tym postem. Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie :/ Pozdrawiam!

PS.Serwer jeszcze nie wystartował i prawdopodobnie wystartuje on 04.25, czyli mamy sporo czasu na zgromadzenie osób chętnych do gry!

Opublikowano

Opłaca się grać na globalu? Ponoć ostre p2w tam jest?

Jak chcesz szybko sie wyexpic to tak trzba placic i to duuuuuuuzo jak na Polskie warunki. Ale generalnie bez tego tez idzie pograc, ale jest to o wiele trudniejsze, wtedy wszelkie boostery ma sie z eventow, na szybszy exp itd.

Opublikowano

wlasnie patrze ze juz maja 300+ lvl, ostatnio na globcu gralem jak wchodzily skill typu nova ;p

teraz tylko musze poszukac jakiegos builda dla bk do pvp bez xshopa

Opublikowano

Na forum pisali, że exp boost może być nawet 50x z xshopem xD

Za moich czasów na mu 100 lvl i hellfire już byłeś kozak a tutaj zdaje się w 4 dni maxa wbiją heh

Opublikowano

ja dostalem chyba tylko paczke z exp boostem bless czy cos takiego ale jeszcze nie uzywalem a to i tak chyba pol h tylko trwa 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...