Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limitowane dzienne przedmioty

Kajojcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, cześć i czołem.

Mam do Was pytanie. Długo nie grałam w NosTale i tak ostatnio sobie weszłam do gry i zauważyłam, że pojawiły się dzienne skrzynie do otwierania. Moim pytaniem jest czy można jakoś odwiązać te przedmioty by je sprzedać? Mam już stroje na stałe i nie mam ochoty bawić się w przebieranki i z miłą chęcią bym sprzedała to co dostałam. Czy niestety muszę to trzymać i co najwyżej przenieść między postaciami przez ML.

Mam nadzieję, że ogarniacie mój chaos, ale nie wiem jak to wytłumaczyć lepiej :D

Pozdrawiam,

Kajojcia

Opublikowano

Musisz kupic skrzynki za ND bodajze skrzynka 1dzien 5ND 7 10ND 28 20ND

To nie tak działa. Raz na 24h możesz odebrać skrzynkę, ale możesz w ciągu następnych 24h przed następną skrzynką, kupić kolejną za 5 ND. Po odczekaniu tych 24h masz ponownie darmową, a następnie znów za 5 ND lub darmową. Jeżeli chcesz otwierać skrzynki za nd, to każda otworzona przed zresetowaniem czasu na darmową, kosztuje 5 ND więcej: 5>10>15>20 itd.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak widzę to nie rozumiecie o co mi chodzi. Postaram się wyjaśnić jaśniej.

Powiedzmy, że z tej skrzynki wylatuje mi strój na stałe. Przy nazwie ma napis (limitowany) i z góry nie można go sprzedać. 

Moim pytaniem jest czy można zrobić tak, żeby jednak ten strój dało się odwiązać od postaci? Żeby można było sprzedać to komuś? Po co to mam trzymać skoro tego nie użyję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...