Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler dobry w brązie

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz  ostatnio zaczalem grac rankedy jaxem na topie no i jest dobrze bo od b5 0 lp  udalo mi sie nabic b4 75lp  no i mam pytanie jaka postać jest dobra na jg na brązy? jaxem na topie sie gra dobrze bo mozna gierke wycerrowac ale czasem sie zdarzy tak ze przybierze mnie do jg i w przeciwnym teamie gosciu pickuje jaxa, wiec co bedzie dobre na jg? myslalem nad shaco, lee sina nie ogarniam, mam tez hecarima kupionego, podawajcie swoje propozycje

pozdrawiam

Opublikowano

Polecam Ci od siebie J4 (dobiłem do 6 poziomu maestrii i dość dobrego win ratio na tej postaci) - pasywny attack speed z e, tarcza na w, knock up/doskok do swojej lancy na q (knock up idealny dla yasuo), dodatkowo aoe R'ka. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Polecam Ci od siebie J4 (dobiłem do 6 poziomu maestrii i dość dobrego win ratio na tej postaci) - pasywny attack speed z e, tarcza na w, knock up/doskok do swojej lancy na q (knock up idealny dla yasuo), dodatkowo aoe R'ka.

a co myślisz o shaco?

Opublikowano

Też dobra postać, tyle, że squishy (mało hp/nie jest tanky) ale nadaje się jak najbardziej na niskie elo - nowa pasywka (3 pacynki z dmg'em), invisible, klon z r'ki, pod ap ad/hybryda nada się.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Idż graj masterem-yi3 mocny dmg, jak i jest łatwa do ogarnięcia a co tą postacią można robić to dopiero się nazywa skill.

1.png

Opublikowano

Jungler na bronzy:

-Vi (fajny dmg, wbita.)

-Rammus (bardzo dobra wbita, tank)

-Shaco (fajny dmg, ładnie można wejść na ganka, lecz bez ogarnięcia, szybka gleba)

Opublikowano

Xin Zhao - Speed Atak z q, heal z w, z e doskok

Jax - Doskok z q, speed atak + dmg większe z w, stun i zmniejszone otrzymywanie obrażen z e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...