Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx Za Sms Z Polski

shillpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Takie pytanko mam. Bo przypadkowo zauważyłem, że jak kupuje nx za sms z kraju united kingdom to pisze też, że da się z sieci orange. zdarzyło się juz tak komuś kupić? i ile dokładnie zjada kasy? + za pomoc jak zawsze

Opublikowano

tak da się kupić z Orange, ale musisz być np. w Niemczech, Holandii, ogólnie za granicą (nie wiem dokładnie w jakich krajach, ale te 2 na 100%) ponieważ Orange ma w Polsce tylko swojego developera

na tę chwile z polski nie kupisz Nx za pośrednictwem sms

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

ja ci powiem że nigdy nie kupiłem nx ale podobno jakoś można za free mieć NX jak bym wiedział jak to bym powiedział tylko na youtube słyszałem tak..:)

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Opublikowano

@up

WTF?

@ CrazyPlayer

tak da się, ale na wersji US, amerykanie wypełniają jakieś tam ankiety i dostają za nie NX.

jeśli widziałeś jakiś filmik z niby Nx Hackiem, to nawet tego nie ściągaj bo stracisz tylko konto, nx hack nie istnieje.

Gość Mounthains
Opublikowano

hahahahah

Jeżeli blokada na posty 7 dni Ci nie starczy, to napisz mi PW

Opublikowano

karty ukash i paysafecard sa bezproblemowe. Po co tracic na prowizjach i innych duperelach, jak kupujesz w Vobisie czy innym sklepie i masz 2x wiecej nx za ta sama cene.

Opublikowano

no dobra, ale on się pyta o płatność sms a nie o inne płatności ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...