Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2.pl Negros #01 - Nowe Miecze / Gochabal wkracza do akcji

muchomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawie się Ciebie słucha. ^^

Mogę coś Ci poradzić? Bo jak usłyszałem te "suchary", które przez "hehe" były nawet śmieszne to od razu dostałem swego rodzaju weny i przypływu kreatywności. Kojarzysz takich youtuberów jak PewDiePie? Gdy jest jakaś scenka to gra jest pomieszana z różnymi przerywnikami, np. po żarcie wyskakuje kaczka i jest jakiś dźwięk, że "to miało być śmieszne". Możesz też w niektórych momentach dodawać w formie napisów to co mówisz (też popularne zagranie, np. widać to na filmikach McGrzesio). Wiadomo, że cała przeróbka zabierze dużo czasu, ale powiem Ci, że może wyjść z tego coś ciekawego! :)

Opublikowano

Tak jak użytkownik wyżej. Przyjemnie się ciebie słucha.

Porada co do pisanek. Najlepiej to wyrzucać pisanki i tylko 1 wymieniać potem zbierać, wyrzucać, wymieniać po jednej. Dlaczego ?

A no dlatego, że jak wymieniasz jak masz wszystkie w eq to daje ci to za wszystkie pisanki jedną nagrodę.

W sumie to te pisanki są mało opłacalne (ja je sprzedaje) najlepiej to zbijać wielkanocne jajka i z nich dropią Magiczne Jajka z których są na prawde ciekawe nagrody.

Ja mam dropka 30 level, IS, aura G no oczywiście wierzchowiec. W M2 co prawda troche ludzi zbija te jajka ale mając to co ja mam to dosłownie one w moment schodzą. Troszkę na to trzeba wydać ale zarobek jest idealny. Event moim zdaniem mega na +.

Wracając do Filmu, tak trzymaj.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...