Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Prywatny Mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie wiecie od kilku tygodni cały zespół mpc z działu metin2 pracuje nad plikami i klientem serwera prywatnego mpc. Niestety na wstępie muszę powiedzieć, że to jeden z tych projektów, które nie dojdą do realizacji. Mpc ma problemy natury prawnej, mimo szczerych chęci z mojej strony i ogromnego zaangażowania ze strony ludzi... serwer mpc metin2 nie powstanie. Niestety po raz kolejny okazało się, że wiara we własne ambicje, chęć rozwoju ... w dodatku za darmo... może się wielu nie podobać. To miało miejsce i tym razem. Przepraszam Was chłopaki, ale nie jestem w stanie tego pociągnąć.

Pozdrawiam, wasz Admin.

Opublikowano

Szkoda, a nie możesz komuś tego "Dać"? Wiesz o co chodzi, np. Sui jest szefem i on wybiera ludzi. ?

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Zamknę temat, coś nie czuje się na siłach aby odpowiadać publicznie. Jak możecie, to zadawajcie pytania na PM. Proszę też abyście nie męczyli fifolskiego i sui

Opublikowano

Podpinam się. Po negocjacje z "dojczami" zakończyły się fiaskiem. Twardo dali nam do zrozumienia, że jeżeli chcemy postawić serwer musimy im zapłacić. Ile? Tego do tej pory nam nie powiedzieli ale na pewno byłyby to fundusze wykraczające poza nasze kieszenie. Wszelkie inne ugody niestety spotkały się z brakiem zainteresowania z ich strony. Pozostaje Tylko załamać ręce i czekać. Wiadomość na temat ich aprobaty była mi znana od dłuższego czasu jednak starałem się walczyć i negocjować do końca, szukać jakiś luk prawnych, niestety bezskutecznie. Wszystko to co do tej pory zostało stworzone z sercem, potem i poświęceniem przez zacne grono naszych userów zostanie zachowane. Poczekamy na lepsze czasy, może w końcu uda mi się znaleźć coś co skutecznie zamknie ich paszcze. Jak na razie oddaje się milczeniu. Na osłodę staramy się przygotować dla was coś nowego, coś z czym nie będziemy mieli problemów i tym razem rozważymy wszelkie możliwe osobliwości prawno - autorskie. Nasza Eleonor niebawem otworzy dla waszych przeglądarek grę, dla wszystkich MPCowiczów.

Pozdrawiam Fifolski.

Na sensowne pytania również odpowiem na PW. W razie problemów podam namiary na Gadu czy Skype.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...