Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa drama na horyzoncie?

Dienga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dziwisz sie? Zapiekła dupka, bo udało się komuś kogo się nie lubi to teraz będzie pierdolił głupoty, żeby tylko te niedojebane dzieci z jego armii atakowały Daniela. 

Isamu sam gorsze rzeczy robil i w sumie nadal robi, stoi on za demoralizacją tysięcy dzieciaków którzy go oglądają, bo to co on czasem na filmach czy streamach wyrabiał to przechodzi ludzkie pojęcie, ale oczywiście on jest NAJLEPSZY i reszta jest zła. 

Opublikowano

Gorszy gorszemu wypomina. Widziałem te filmiki wczoraj i strzelam, że coś się kroi, ale raczej jeżeli chodzi o innych youtuberów. Ludzie będą o tym nagrywać, Isamu będzie to komentować, a Magical, jak Magical, będzie miał na to wylane. ;)

Isamu mówił różne rzeczy o Magicalu, a teraz jak zobaczył i porównał ilość widzów na swoich streamach z jego streamami, a następnie podsumował ilość donacji w ostatnim czasie... no Isamu próbuje trzymać swojego zdania, bo jak powiedział "a" to musi powiedzieć "be".

Opublikowano

To tylko i wyłącznie na plus dla Magicala. Kto go ogląda nie przestanie go oglądać i przelewać kasy. A tak to nabierze nowych widzów, taka prawda. A ten wieśniak Islamuxbomba, niech się skasuje z internetu. Najgorszy gimboyoutuber w Polsce.

Opublikowano

Trochę zajebało hipokryzją od Isamu i to w chujj zajebało !! :D 

Co do magicala, jak się isamu nie podoba jego content to niech wypierdalaj do tych swoich gówno gierek które każdemu się już dupą 4 razy przelały. Czasy się zmieniają i mało kogo już śmieszy darcie pizdy w fifie. 

Opublikowano

Trochę zajebało hipokryzją od Isamu i to w chujj zajebało !! :D

Co do magicala, jak się isamu nie podoba jego content to niech wypierdalaj do tych swoich gówno gierek które każdemu się już dupą 4 razy przelały. Czasy się zmieniają i mało kogo już śmieszy darcie pizdy w fifie. 

Niestety, widzimy ogromną korupcję partnerów biznesowych, którzy współpracują z agencjami partnerskimi, jeżeli chodzi o reklamę, AdSense itp w strefie gamingowej yt. Jeżeli 3 'dużych' się zbierze to bardzo łatwo sprowokują wyłączenie monetyzacji pod filmami 'mniejszego'. Mam tylko cichą nadzieję, że nie posuną się do takich kroków i że jest już za późno, aby Magicala próbować 'usunąć'. ;)

Opublikowano

Kim jest isamu? To jakiś streamer gorszego sortu?

Opublikowano

Nie wiem na prawdę jak może kogoś interesować jakaś "drama" czy c**j wie co, jakoś polityką czy światem to mało kto się teraz tak interesuje co tymi całymi "dramami". Pierdolą i wyzywają się ludzie od tego i tamtego i mówią co odjebał ten i tamten. No kretynizm, to tak jakbyś dostał 2 na jednym teście w gimnazjum i w liceum ktoś by jebnął drame, że "piątkowy uczeń kiedyś dostał 2 ale beka z typa no przegryw w c**j co on teraz sobą reprezentuje, prawdy i tak nie ukryje". Tak to widzę, raz kiedyś sobie odpaliłem coś takiego i ciężko było mi obejrzeć cały materiał do końca, ale udało mi się i mogę ocenić teraz coś takiego na 1/10.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie wiem na prawdę jak może kogoś interesować jakaś "drama" czy c**j wie co, jakoś polityką czy światem to mało kto się teraz tak interesuje co tymi całymi "dramami". Pierdolą i wyzywają się ludzie od tego i tamtego i mówią co odjebał ten i tamten. No kretynizm, to tak jakbyś dostał 2 na jednym teście w gimnazjum i w liceum ktoś by jebnął drame, że "piątkowy uczeń kiedyś dostał 2 ale beka z typa no przegryw w c**j co on teraz sobą reprezentuje, prawdy i tak nie ukryje". Tak to widzę, raz kiedyś sobie odpaliłem coś takiego i ciężko było mi obejrzeć cały materiał do końca, ale udało mi się i mogę ocenić teraz coś takiego na 1/10.

Taki Big Brother interesuje ludzi :p a dla youtuberów to wyświetlenia, dodatkowy zasięg, itd.

Właściwe pytanie, to ile tych "dram" nie było ustawionych, a ile było - tylko dla szumu ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

chodzi o to ze "patologia" w PT sie skonczyla a jesli sie taki isamu wybil ja wydzieraniu mordy itp. i nagle przestanie to robic to sa puste suby ktore ogladaja teraz innego tworce i dlatego chodzi isamu o to ze to w ponad 50% jego stara widownia poszla to ogladac + ze wiekszy ytbet(boxdel) popiera/popieral ich zachowanie itp. wiec yt podzieli sie pewnie na 3 strefy neutralna / patologia / walczaca strefa z patologia na yt a i bym zapomnial to jednak 4 bo sa jeszcze kanaly ktore chca sie wybic i maja gdzies czy robia zle czy dobrze lel :/ a wgl co to ku.... jest? http://screenshot.sh/m3jDv09IqxmnZ

dostaje hajs od widzow to niech idzie na dzi..... a nie z matka robi takie cos publicznie lel 

Opublikowano

chodzi o to ze "patologia" w PT sie skonczyla a jesli sie taki isamu wybil ja wydzieraniu mordy itp. i nagle przestanie to robic to sa puste suby ktore ogladaja teraz innego tworce i dlatego chodzi isamu o to ze to w ponad 50% jego stara widownia poszla to ogladac + ze wiekszy ytbet(boxdel) popiera/popieral ich zachowanie itp. wiec yt podzieli sie pewnie na 3 strefy neutralna / patologia / walczaca strefa z patologia na yt a i bym zapomnial to jednak 4 bo sa jeszcze kanaly ktore chca sie wybic i maja gdzies czy robia zle czy dobrze lel :/ a wgl co to ku.... jest? http://screenshot.sh/m3jDv09IqxmnZ

dostaje hajs od widzow to niech idzie na dzi..... a nie z matka robi takie cos publicznie lel 

Ale wiesz, że to wycięta klatka i po prostu dostawał "całusa" od matki, a taka nadinterpretacja jest zła :p

Fakt, źle, że nadużywają czasami alkoholu, ale widać pewne rzeczy się nie zmieniają, jakieś 15 lat temu był boom na reality show, chyba yt wchodzi w taki sam okres, bo to już nawet nie chodzi o to, że to nie ma wartości twórczej, ale patrząc na całą vlogosferę, gdzie praktycznie można spotkać się z nagrywaniem wyjścia do sklepu po jakieś pierdoły, to takie streamy z życia 24/7 to chyba niedługo przestaną dziwić.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dopóki jest śmiesznie i nie giną ludzie to czemu nie? ;) W ogóle zastanawia mnie zjawisko, gdzie ludzie nie widzieli całej sytuacji, widzą screen ze streama i wyciagają pochopne wnoski (co do tego buziaka). A co do tych reality show to się zgadzam. O tym też pisałem w innym temacie, ojj będą dymy, ojj będą :D

Opublikowano

Niby beka itp ale jak widzę jak w nocy mówił że Isamu ma kasę że wszystko może itp żeby nie wjechał mu na chatę mówił tak do chatu  że będzie czuwał w nocy, chodził z nożem  to nie wiedziałem czy płakać czy się śmiać to było takie sztuczne że aż zachciało mi się srać, na prawdę nie wiem czym te "gimbazy" się tak nim jarają 

Opublikowano

chodzi o to ze "patologia" w PT sie skonczyla a jesli sie taki isamu wybil ja wydzieraniu mordy itp. i nagle przestanie to robic to sa puste suby ktore ogladaja teraz innego tworce i dlatego chodzi isamu o to ze to w ponad 50% jego stara widownia poszla to ogladac + ze wiekszy ytbet(boxdel) popiera/popieral ich zachowanie itp. wiec yt podzieli sie pewnie na 3 strefy neutralna / patologia / walczaca strefa z patologia na yt a i bym zapomnial to jednak 4 bo sa jeszcze kanaly ktore chca sie wybic i maja gdzies czy robia zle czy dobrze lel :/ a wgl co to ku.... jest? http://screenshot.sh/m3jDv09IqxmnZ

Ale wiesz, że to wycięta klatka i po prostu dostawał "całusa" od matki, a taka nadinterpretacja jest zła :p

Fakt, źle, że nadużywają czasami alkoholu, ale widać pewne rzeczy się nie zmieniają, jakieś 15 lat temu był boom na reality show, chyba yt wchodzi w taki sam okres, bo to już nawet nie chodzi o to, że to nie ma wartości twórczej, ale patrząc na całą vlogosferę, gdzie praktycznie można spotkać się z nagrywaniem wyjścia do sklepu po jakieś pierdoły, to takie streamy z życia 24/7 to chyba niedługo przestaną dziwić.

Były BigBrothery, Warsaw Show teraz jest coś podobnego tyle ze w internecie z większymi dymami. Czego to ludzie nie wymyśla póki co spoko niech sobie robią te dymy tylko gorzej będzie jak dzieciaki które to oglądają zaczną same coś takiego naśladować to ten świat zejdzie całkowicie na psy. Stream 24/7 juz nie dziwi np patrząc na youtuberow którzy robią streamy z auta grając w pokemon go czy stramowanie kanarka w nocy.

Opublikowano

Przecież jakby Isamu chciał to by tego magicala zniszczył. 3 lata robi remont jebanego pokoju i skończyć nie może xD Nwm jak Wy ale dla mnie ten cały Magical jest aktualnie największą patologią, a to że stoi za nim ten wykop potwierdza moje stwierdzenie.

IDcncno.png

Opublikowano

Przecież jakby Isamu chciał to by tego magicala zniszczył. 3 lata robi remont jebanego pokoju i skończyć nie może xD Nwm jak Wy ale dla mnie ten cały Magical jest aktualnie największą patologią, a to że stoi za nim ten wykop potwierdza moje stwierdzenie.

Charlie, to chyba naprawdę oceniasz Wykop 'z góry'. ;) Wykop to nie są 15 latki, które chcą oglądać, jak ktoś dzwoni na nieznane numery, wkręca coś, a następnie zaczyna wyzywać osobę pod drugiej stronie słuchawki, przez co dostaje multum subów. Zresztą można to wywnioskować z tego, ile donejtów dostaje Magical od ludzi z Wykopu - osoby w wieku gimnazjalnym nie mają tyle pieniędzy i rzadko kiedy wysyłają donejty.

Nawet Twój Isamu powiedział, że nigdy z Wykopem niczego nie zacznie, bo z 'wykopem nie wygrasz', więc coś w tym jest.

Opublikowano

Charlie, to chyba naprawdę oceniasz Wykop 'z góry'. ;) Wykop to nie są 15 latki, które chcą oglądać, jak ktoś dzwoni na nieznane numery, wkręca coś, a następnie zaczyna wyzywać osobę pod drugiej stronie słuchawki, przez co dostaje multum subów. Zresztą można to wywnioskować z tego, ile donejtów dostaje Magical od ludzi z Wykopu - osoby w wieku gimnazjalnym nie mają tyle pieniędzy i rzadko kiedy wysyłają donejty.

Nawet Twój Isamu powiedział, że nigdy z Wykopem niczego nie zacznie, bo z 'wykopem nie wygrasz', więc coś w tym jest.

wykop was przejrzał wykop już wie nikt nie zadziera z wykop.pl

wykop dojedzie całą patole na youtube

zobaczycie

elo

Opublikowano

No tam większość osób to jakieś ameby umysłowe. Donajty ? Proszę Cię to że kilka osób wyśle jakieś większy hajsy nie znaczy że sami dorośli na wykopie siedzą. No z takim zbiorowiskiem raków nie wygrasz, więc po co ma zaczynać. Sam by nie wygrał ale pompateam to nie tylko Isamu. Nie oglądam tej patologii na youtube bo mnie to nie kręc, a wypowiadam się tutaj jako osoba bezstronna.

IDcncno.png

Opublikowano

No tam większość osób to jakieś ameby umysłowe. Donajty ? Proszę Cię to że kilka osób wyśle jakieś większy hajsy nie znaczy że sami dorośli na wykopie siedzą. No z takim zbiorowiskiem raków nie wygrasz, więc po co ma zaczynać. Sam by nie wygrał ale pompateam to nie tylko Isamu. Nie oglądam tej patologii na youtube bo mnie to nie kręc, a wypowiadam się tutaj jako osoba bezstronna.

Nie wiesz nic o wykopie więc się nie wypowiadaj, z fartem elo

Opublikowano

Nie wiesz nic o wykopie więc się nie wypowiadaj, z fartem elo

Przeglądając wypowiedzi i tematy jakie są poruszane na tym wykopie mogę sporo stwierdzić :)

ps: Fajnie tam szerzycie patologie.

IDcncno.png

Opublikowano

Patologie to możesz w Zamościu na starówce szerzyć po północy. Wykop to elita internetu a ciebie to widocznie boli XDDD
Fajne masz zainteresowania w profilu wpisane

@Edit wołam żeby nie było @charlie120

@Edit2 cad6eb4cf4.png

Opublikowano

Patologie to możesz w Zamościu na starówce szerzyć po północy. Wykop to elita internetu a ciebie to widocznie boli XDDD

Jeżeli uważasz że wykop to elita internetu to szczerze nie mamy o czym dyskutować.

Jeżeli Ty należysz do ich elit to szczerze wam współczuje :)

IDcncno.png

Opublikowano

Jeżeli uważasz że wykop to elita internetu to szczerze nie mamy o czym dyskutować.

Profil był edytowany kilka lat temu. Widać nie masz się czego przyczepić :)

Jeżeli uważasz że wykop to nie jest elita internetu to nie mamy o czym dyskutować.

Wykop mniej lub bardziej regularnie wspiera róźne akcje charytatywne, teraz czyści YT, z wykopu jest wielu dawców szpiku, krwi. Ale nie, bo wg. ciebie elitą internetu będzie jakiś kurwidołek intelektualny typu karakan.ork albo inne forum o anime dla młodzieży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...