Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] AutoEXP

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Autobuddy+Evade
Ps. jak chcesz się bawić w Eloban , to życzę powodzenia, w 2k17 ,Riot coś zrobiło, i teraz wystarczy jeden inject na konto, i po kilku dniach możesz dostać bana. Ogólnie nie polecam, nawet w levelowaniu konta. 

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

@ciapciak126 Typie to że ty dostałeś bana czy jakiś twój kolega i teraz wszędzie piszesz praktycznie to samo to już nie moja wina. Grałem na koncie przez 3 tygodnie na full odpale żadnego bana potem miałem miesiąc przerwy wchodze bana nie ma znowy gram tydzień na full odpale i też nic nie ma także no ;) 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Dobrze, ja tylko ostrzegam, żeby potem nie było płaczu 

Może i za eb są bany ale tak jak pisałem gram na full odpale już ponad pół roku tylko że na bolu i bana nie ma   ;)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Dobrze, ja tylko ostrzegam, żeby potem nie było płaczu

Kurde gościu naprawdę już zaczynasz irytować piszesz pod każdym postem na forum to samo.Jadę juz ponad pół roku z początkiem na bolu a teraz przerzucilem się na L++ i na razie żadnego bana nie mam więc skończ pierdolic ciągle tą swoją gatke o tym jakie riot jest wspaniałe i jakie posiada zabezpieczenia

Opublikowano

Kurde gościu naprawdę już zaczynasz irytować piszesz pod każdym postem na forum to samo.Jadę juz ponad pół roku z początkiem na bolu a teraz przerzucilem się na L++ i na razie żadnego bana nie mam więc skończ pierdolic ciągle tą swoją gatke o tym jakie riot jest wspaniałe i jakie posiada zabezpieczenia

Może i za eb są bany ale tak jak pisałem gram na full odpale już ponad pół roku tylko że na bolu i bana nie ma   ;)

Czy wy tak naprawde tępi jestescie ? Ziomuś piszę o elo banie ( elo buddy) a wy pierdolicie o Bolu ... Dwa całkowicie inne programy gg wp 

@ To p

Tylko fulcrum

sygna.png

Opublikowano

Ale gościu ja się odniosłem do jego poprzednich postów ktorymi zajebal całe forum. I w każdym jest co to by nie było i tak riot wszystko wykryje nie ma e ogóle pojęcia o czym pisze dostał pewnie bana za jakieś g****o co o drazu leci z automatu i teraz zgrywa jakiegoś znawce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...