Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pickup na PLa

ui999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś Pickup na pl który nie laguje ? bo ten on kamera  jak sie zrobi listę to zaczyna lagować i loga postać 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Tylko kamer albo m2bob, który jest płatny. Wątpię, że jest coś jeszcze.

a masz może pomysł jak ograniczyc to wywalanie na kamerze 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Powodem może być obszar podnoszenia itemków, czasami może być ustawiony za duży i loga. Może też powodem być to, że za dużo itemków jest na liście. Spróbuj zobaczyć czy z 2/3 przedmiotami na liście też będzie wywalać.

brak

Opublikowano

Powodem może być obszar podnoszenia itemków, czasami może być ustawiony za duży i loga. Może też powodem być to, że za dużo itemków jest na liście. Spróbuj zobaczyć czy z 2/3 przedmiotami na liście też będzie wywalać.

próbowałem ale pomogło na krótki czas po problem znowu sie pojawił a powiedz mi gdzie ustawic obszar podnoszenia 

80108503750670519906.gif

Opublikowano

próbowałem ale pomogło na krótki czas po problem znowu sie pojawił a powiedz mi gdzie ustawic obszar podnoszenia 

no i tu właśnie jest problem, bo z klienta metin2 tego nie można zmienić, by trzeba pogrzebać w plikach.

Spróbuj z listy podnoszonych rzeczy wyrzucić yangi. Być może za dużo ich leży na ziemi i za szybko mod podnosi, dlatego wywala.

brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...