Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję budowniczych i moderatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich serdecznie :)

Jestem właścicielem serwera, który już za niecały miesiąc będzie miał swoje otwarcie. Z tego powodu, tak jak możecie zauważyć w temacie, poszukuję budowniczych oraz osoby, które tworzyć będą ekipę serwerową. Tak jeszcze w ramach sprecyzowania, serwer będzie opierał się na trzech trybach (Minigames) oraz stałych eventach. Więcej informacji przekażę naturalnie podczas rozmowy ze mną.

Do obowiązków budowniczych będzie należeć oczywiście w miarę stała i prężna budowa map do trybów. W zależności od waszych zdolności, bądź chęci będziecie mogli się zdecydować na budowę map pod jeden konkretny tryb - jeśli np. stwierdzicie, że to wam idzie naprawdę dobrze ;) .

Do obowiązków moderatorów należeć będzie zajmowanie się trochę mniej fizyczną stroną projektu, czyli sprawdzanie graczy, pomoc graczom, jeśli będą tego potrzebować, bywanie na stałych zebraniach, na których będziemy wymyślali jakieś nowe tajemnicze pomysły.

Proszę o umieszczanie prostych, krótkich (i szczerych :D ) informacji o sobie poprzez odpisywanie na tego posta. Do wybranych osób się odezwę i zaproszę na rozmowę kwalifikacyjną. Przedstawię wam wtedy dużo więcej informacji i oczywiście profity wynikające z wchodzenia w skład mojej ekipy.

Polecam i pozdrawiam Piotr Fronczewski :D

Opublikowano

refka - zachęcam do odezwania się - wielu rzeczy będziecie mogli dowiedzieć się w trakcie rozmowy a przy okazji zobaczycie czy ekipa się wam w miarę podoba. Serio zapraszam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgłosiło się do  mnie kilka osób, które są mega zadowolone rozmową kwalifikacyjną. Zachęcam i was :D

Opublikowano

Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej jeśli jesteście zainteresowani dowiedzeniem się czegoś więcej. Pisanie tutaj w poście może być za mało dyskretne (zmiana spowodowana uwagą pewnej osoby, która się ze mna kontaktowała)

Opublikowano

(ref) Cieszę się, z powodu tego, że ludzie wciąż się do mnie odzywają na priv, a w większości są to serio fajni ludzie :) Zachęcam i was, żeby przynajmniej porozmawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...