Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Panel sterowania NVIDIA - nie można zmienić planu zarządzania energią

matizal77

Pytanie

Opublikowano

Witam problem wygląda następująco po włączeniu panelu sterowania nvida wchodzę w zarządzanie ustawieniami 3D i chcem zmienić przykładowo tryb zarządzania energią z Adaptacyjny na preferuj maksymalną wydajność,po dokonaniu zmian i potwierdzeniu zastosuj po ponownym otwarciu panelu sterowania tryb zarzadzania energia dalej jest na Adaptacyjny.

Próbowałem rozwiązać to na takie sposoby ale bez skutku :

1.wchodzę w C/Program Data ppm na nvidia corporation i w właściwościach po wejściu w zabezpieczenia zmieniłem nazwę grup użytkowników na wszyscy oraz zaznaczyłem zezwalaj na pełną kontrolę, po zapisaniu nie dało to żadnego rezultatu

2.po wejściu w właściwości pliku .exe do włączenia panelu , w trybie zgodności zaznaczenie opcji uruchom jako administrator oraz zastosowanie ustawień. Niestety i to nie przyniosło żadnego rezultatu.

Co w takim przypadku mogę jeszcze zrobić ? Sterowniki mam najnowsze do modelu karty jaki posiadam.Mam nadzieję że napisałem zrozumiale.Z góry dzięki.

Co za geniusz moderator zmienił temat który wprowadza w błąd ? Napisałem przykładowo,problem nie dotyczy tylko zarzadzania energią

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...