Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Aurelionem?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak chciałbym się zapytać co z tą postacią? Dlaczego ona nie jest w ogóle grana? Do lola powróciłem w połowie stycznia i gram do teraz i jak dotąd to ani razu nie widziałem jej w grze, ani na rankedach ani na normalach. Ona jest naprawdę słaba czy dlaczego nikt ją nie gra?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Być słabą nie może, bo Riot minimalnie stosuje system zbalansowania.

Czemu nią nie grają? Z mojego punktu widzenia jest on nudny i monotonny, jego większość gry opiera się na powolnym kręceniu pasywnej umiejętności, która wręcz odpycha od tego Championa. 

Opublikowano

Aurelion to dość dziwna postać, ja również jej nie widuję w grach, nawet nie widywałem 6 miesięcy wstecz. Był grany wcześniej dość często na streamach widziałem, a potem po patchach poszedł w zapomnienie. Jest nad wyraz nudną postacią i ludziom się po prostu nie chce nim grać.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aurelion Sol:

+Dobrze zagrana potrafi zadać duży AOE dps jak i obszarowy stun.

+Całkiem łatwy lane push

+Łatwy w roamowaniu.

-Trudna, ze względu na swoją pasywną umiejętność w której trzeba się dobrze pozycjonować.

-Nudna, wręcz ohydna do gry.

-Łatwa do obejścia (do countrowania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...