Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gagong Xerath exploit 7.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

Posiada ktoś skrypt gagong xerath? Mowa o exploicie w 7.7 ktory polega na staniu na spawnie i spamowaniu q po całej mapie.

Nigdzie nie mogę znalezc linku gdzie mozna to dostac.

Opublikowano

Skrypt nie jest publiczny.

Jak znasz kogoś, kto ma ten skrypt/zapytaj prywatnie autora, czy odsprzeda (ale i tak zostanie to szybko fixnięte pewnie, więc nie warto)

Opublikowano

gagong chce za niego 100 eurosków, jako jego przydupas mam go za 5 eurosków, niestety na HWID siedzi, ale zabawa przednia w 1 dzień z gold 1 do d3 bo gry konczysz w 12-15 min xD

Opublikowano

gagong chce za niego 100 eurosków, jako jego przydupas mam go za 5 eurosków, niestety na HWID siedzi, ale zabawa przednia w 1 dzień z gold 1 do d3 bo gry konczysz w 12-15 min xD

No ja też mam ale za 10 eurosków i się fajnie niszczy polaczków i te ich lamenty że bana dostane itp.

junior.jpg

Opublikowano

Fakt, oglądałem pare "odcinków" z tym i niezła beka była z ich reakcji xD Tak jakby typa obchodziło, że dostanie bana na konto i to pewnie nie jego a cracked xDD

Też bym chętnie poklikał, ale BoL mi się od dawna bugował + nie będę bulił za exploit, który za parę dni zostanie pewnie załatany.

Edit : {"isGlobalForChampions":true,"associatedChampions":[],"map":"any","title":{"count":1,"id":"3053"},{"count":1,"id":"3143"},{"count":1,"id":"37l","isGlobalForMaps":true}

Takie coś znalazłem, ale nie wiem co mianowicie z tym zrobić. Nie jest to do raczej wklejane jako skrypt, a gdzieś w pliku League of Legends. Ale wątpie, że to jest prawdziwe tbh.
Opublikowano

Pograłbym na tym... ale wydawać tyle sałaty na coś, co zostanie załatane zaraz? (przypominam ze za niedługo wbija patch) Trochę nieopłacalne...

Wolę exploita na botrka jednak xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

I tak już rito naprawiło.

Chciałem sobie na tym popykać for fun, liczyłem że da radę jakoś pograć bez płacenia, w końcu 100$ za kilka dni + praktycznie instaban to troche słabo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...