Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawny ban

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakies 2/3 lata temu kolega grał na moim koncie i dostal bana za rzekome wykorzysatnie jakiegoś błędu w grze, czy istniała by jakaś możliwość bym teraz napisał do supportu i jakimś sposobem dostal unbana? Dostalem wtedy perma, a nie gralem te kilka lat, przez co teraz bym chętnie wrócił, a jeszcze chętniej do starego konta na którym juz mialem dosyc duzo postaci, skinow i run. :(

Opublikowano

Jeżeli im powiem że moje konto zostało skradzione a następnie zbanowane przez osobę trzecią to nie mam szans? Bo tak było

Opublikowano

Jeżeli im powiem że moje konto zostało skradzione a następnie zbanowane przez osobę trzecią to nie mam szans? Bo tak było

To i tak konto by miało bana skoro to nie Ty na nim grałeś, a Twoje dane do konta wyciekły. Poza tym Riot Ci w to nie uwierzy, tak samo jak mnie zbanowali permanentnie za skrypty, gdzie nie miałem dostępu do konta pół roku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W tym momencie juz to nie ma szans, kiedys byla mozliwosc udowodnienia niewinnosci teraz takowej nie ma.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie ma opcji, sam kiedyś walczyłem z supportem o to czy odbanują mi konto na którym był używany exploit kinga, a tydzień wcześniej pisałem do nich że nie mam dostępu do konta. 

Nic nie zrobili -,-. Taki nasz support.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

spróbuj napisać, że konto zostało zbanowane za roszczenie jak się nie dopatrzy typ w supporcie to podeśle ci link gdzie i jak wpłacić 20€ i będziesz miał konto ale wątpię, że się uda

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Nie ważne jakie konsekwencje poniesiesz, ban perm nie może zostać ściągnięty, taką mają polityke.

Mają to jako udostępnianie danych i współdzielenie konta.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie ważne jakie konsekwencje poniesiesz, ban perm nie może zostać ściągnięty, taką mają polityke.

Mają to jako udostępnianie danych i współdzielenie konta.

Hahaha, co? XDDD

Chcesz mi chłopie powiedzieć, że jeszcze daliby mu bana za udostępnianie konta innym osobom, kiedy jego konto zostało niby skradzione? xD

O ja jebe, kisne.

Witam, jakies 2/3 lata temu kolega grał na moim koncie i dostal bana za rzekome wykorzysatnie jakiegoś błędu w grze, czy istniała by jakaś możliwość bym teraz napisał do supportu i jakimś sposobem dostal unbana?

To w końcu twoje konto zostało skradzione, czy pożyczyłeś je "kumplowi"? Gubisz się we własnych słowach.

maybenow.png

Opublikowano

Dostałem odpowiedz od supportu ze nic nie zrobią bo to moja wina ze dane do konta wyciekły i nie mogą odbanować za używanie programów by miec przewage nad przeciwnikiem. Tak więc chyba nie uda się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...