Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100Kk Yang Zamówione ?

Qubas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema koxy xD .Zamówiłem własnie 100kk yang i teraz problem.za zamówienie jest tam niby ban itp bla bla bla. MAM woja 70 lv czy jak na niego włożę te 100kk yang to Bana mogę dostać?

Czy lepjej 50kk na woja i 50kk na dropa 32 lv?? DROP i WOJ na innych e-mailach jak coś xD ? poradźcie Obdaruję ++++++ :)

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak możesz dostać banana :P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

lepiej nie, weź odbierz kasę jakimś 1 lvl i przekaż ją na główną i tego dropa,ale przy przekazywaniu wyrzucaj a nie w handel bo będzie w logach... a i usuń potem tą postać 1 lvl :D

wywalaj kasę YangDroperem - coś takiego :D

bumcfksz :P

Opublikowano

To odrazu na 70 lv? pakować? ^^

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Oni Ci nigdy nie dadzą 100kk na raz... Będą dawać po max 8kk i to poprzez kupowanie potów i sellanie ich...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

OMg co to mu da ze usunie JAk i tak tylko kilka sekund bedzie mial ta kase na tym 1 lvlu .... PRZEŁÓŻ odrazu na woja i tyle ;] bana na 100% nie dostaniesz bo za co ?;]

Za kupowanie Yang <lol2> przeciez yangsellerzy pisza na metinie i jakos bana nie dostaja;]

.

Opublikowano

jeszcze sie kurwa na board.metin2 pochwal ze yang kupiles - gratuluje głupoty.. 100kk to jakies 3/4 dni grania ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

banują około 15% kupujących ;x ostatnio oglądałem profile na allegro i się czepiali w negatywach ''ty **** zbanowali mnie pszes ćebje kablu lombany'' etc. :)

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Jeżeli zamówiłeś 100kk na allegro (lub podobnych sklepach) to oczywiście że możesz dostać bana. Osobiście nie polecam takiej zabawy... szkoda by było 70 lvl'a a jeszcze z dobrym EQ... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na forum kiedys pisali ze postacie nisko levelowe beda banowane za wieksza ilosc yangow

wiec lepiej wkladaj odrazu wszystkie yangi na glowna postac tym bardziej ze ma w miare duzy lv :)

Opublikowano

raczej nie dostaniesz za taka ilosc yang bana.

przy zamowieniu powyzej 500kk yang mozna dostac bana .

podam przyklad: jedna z gildii tz. "DonAllegro" xD

na s6 zamawiali yang powyzej 500kk i dostali bana

13shXw3.jpg

Opublikowano

Możesz dostać bana, i są duże szanse że dostaniesz, ponieważ teraz zapisują sie informacje, i jeżeli przekladasz te 100kk, to to sie zapisze, chyba że je będziesz wyzucal, a ExpBocie andrzeja jest właśnie to do wyrzucania, możesz ustawić że np, będzie wyrzucało po 50k, a na 2 postaci wlaczasz Tez exp bota i tam Ci zbierac bedzie ... w Jakies odludne miejsce

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Wszystko wyjaśnione ! PRzełózz na jakiegos nooba i wtedy odrazu na 70! (NA INNYM KONCIE) I tak sie nie dowie ze twoj noob to ty (70 lvl)

Ban i tak tylko na 2 tygodnie ;]

.

Opublikowano

Bana i tak dostaniesz bo to mają jakoś oni zapisane on dostanie i ty więc nie opłaca się kupować Szkoda kasy lepiej wydaj je na sm.

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

@2xUP fajnie że modem zostałeś, nawet tego tematu nie napisałeś a mówisz że do zamknięcia,

@ToPiC To takie gdybanie, dostainesz , nie dostaniesz, zobacz na komentarze, jest na allegro koles, który ma już 700 komentarzy pozytywnych i 2 negatywy, nikt o banie żadnym nie napsał, kup od niego on ma 100kk za 38,90 ? czy cos takiego ;) Kolega u niego kupowal i nic ...

Opublikowano

Ja dostałem bana ;/

Miałem 76 lvl, powie mi ktoś na ile jest taki ban?

Pozdrawiam!

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...