Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania programisty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie nie jestem pewny, czy nie ma lepszego działu, żeby wstawić ten temat, ale nie ważne.

Poznałem na tym forum dość sporo ciekawych osób mających dużą wiedzę i doświadczenie w danych dziedzinach przez co zaoszczędziłem trochę pieniędzy i czasu. Tym samym spróbuję po raz kolejny! Szukam osoby (pomocnika), która programowanie w C++ ma swego rodzaju 'w małym palcu'. Chodzi o stworzenie aplikacji do gry Counter-Strike: Global Offensive, co najprawdopodbniej wymaga też doświadczenia w tego typu scenariuszach.

Mówię tutaj o aplikacji, która nie będzie cheatem, ale będzie w jakimś stopniu ingerowała w grę, wyświetlała daną liczbę, zmieniała ustawienie itp. Chodzi o projekt rozwijający się w niesamowicie szybkim tempie, uznanym przez sporą część społeczności csgo z całego świata. Możliwości rozwoju są ogromne. Mam kontakty, koneksje i doświadczenie, dlatego osoby, które ze mną współpracują nie są stratne (i nigdy nie będą).

Proszę o kontakt na pw, gdzie prześlę dalsze dane kontaktowe :)

P.S. Ten projekt może przynieść mojemu współpracownikowi dość ciekawe zyski i możliwości rozwoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...