Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisze do Was z prostym zadaniem ;]

Mianowicie mam taką klawiaturę, która nie ma klawisza INS (Delete i INS połączone w Delete). Wiele hacków potrzebuje właśnie klawisz INS by włączyć. I tu pojawia się moja prośba.

Chciałbym kod programu, który po wciśnięciu klawisza HOME wysyłał informację o wciśnięciu INS, Dodam, ze powinien działać jako wysyłający do innego okienka. Nazwa okienka - Counter Strike, gra na full screenie.

Pozdrawiam, Asparte

Wielkie dzięki za bana na moje stare konto....

DAJ MINUSA!

Opublikowano

Witam.

Pisze do Was z prostym zadaniem ;]

Mianowicie mam taką klawiaturę, która nie ma klawisza INS (Delete i INS połączone w Delete). Wiele hacków potrzebuje właśnie klawisz INS by włączyć. I tu pojawia się moja prośba.

Chciałbym kod programu, który po wciśnięciu klawisza HOME wysyłał informację o wciśnięciu INS, Dodam, ze powinien działać jako wysyłający do innego okienka. Nazwa okienka - Counter Strike, gra na full screenie.

Pozdrawiam, Asparte

Ja to widzę przez pętle while, która się nie kończy, potem sprawdzenie warunku if'em _IsPressed("24") i wysłanie ControlSend'em inserta do Counter Strike ;P

Opublikowano

Emm chodzi Mi o jedno razowe wciśnięcie. 1 klik home - 1 klik Insert

DAJ MINUSA!

Opublikowano

Emm chodzi Mi o jedno razowe wciśnięcie. 1 klik home - 1 klik Insert

To będzie jednorazowe ;P Czyli jak wciśniesz Home to potem wciśnie ci Insert :P Ilość wciśnięć Home = Ilość wciśnięć Insert

Opublikowano

Dla wszystkich leci + i 5*. Używam programiku jackraymund'a

Do zamknięcia

DAJ MINUSA!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...