Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeżeli osoba ma pełną skrzynkę PW na forum, to można do niej napisać?

xDiabloQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli osoba ma pęłną skrzynke wiadomosci na forum mozna do niej napisac? 

MAM SPRAWE do Paninax ale ma pęlną skrzynke wiadomości i nie moge sie z nim skontaktowac.

DZIĘKI ZA POMOC 10PLUSIKÓW

Opublikowano

Skoro ci wyskakuje, że nie możesz wysłać do niego wiadomości prywatnej, to tak jest. Zawsze możesz znaleźć jakiś jego post i zacytować. Napisać, aby wyczyścił skrzynkę, albo po prostu o nim wspomnieć @paninax

Oczywiście wszystko pod warunkiem, że ma w ustawieniach, aby go powiadamiało, że ktoś o nim wspomniał/zacytował.  

#edit

po drugie jego aktywność wskazuje, że od roku nie używa forum, zawsze możesz do niego e-maila napisać: [email protected]

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Pitbull_ dzięki za śledzenie tematu I wmiare szybkie odpowiedzi ale nikt nie ma bo nikogo Nie bylo w 2017 na forum, nie dalo by się innaczej załatwić kontakt do @paninax ważna sprawe mam.

Jakby się dało to bym ci przecież napisał... nie wiem, poszukaj na innych forach w internecie po jego nicku, może trafisz...

Opublikowano

Po jego numerze GG (który jest w jednym ze statusów) można stwierdzić, że ma on na imię Kamil. To zawęża pole poszukiwań.

Widzę, że jesteś bardzo zdeterminowany, by go znaleźć, dlatego polecam ci pewien ciekawy sposób.

Nagraj jakiś filmik na youtube, coś podobnego do tego:

https://www.youtube.com/watch?v=HoUXt6pVeQ8

powiesz, że szukasz Kamila z mpcforum, dodasz coś jeszcze, ludzie to udostępnią, może się uda go znaleźć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To znajdź na facebooku tego Kamila i zapytaj go o jego kolegę, z tym nazwiskiem Kamilów jest kilkunastu, ale pewnie kilku będziesz mógł odrzucić.

Możesz też wejść w ich listę znajomych i poszukać tam jakiegoś Artura.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że pomysł z filmem jest śmieszny - po drugie przykład, który wysłałeś to tak na prawdę reklama firmy odzieżowej (chyba Reserved, ale mogę się mylić), a po trzecie jeżeli ów Kamil Szczepnik ma w ustawieniach Facebooka, że mogą go znaleźć co najwyżej "znajomi znajomych" to go nie znajdzie... 

Opublikowano

@Pitbull_ dzięki za pomoc ale to nie pomoże, SERIO NIKT NIE MA DO NIEGO KONTAKTU ? przecież on nie mógł sie rozpłynąć od tak w powietrzu, jezeli ktos ma coś w zanadżu niech wyśle jakis kontakt, mam poważną ofetę

@9Jarek9 z tym filmikiem to jest fatalny pomyśł ale dzięki za śledzenie tematu, może jakoś kontkakt po tym poscie uda sie załatwić może na niego odpowie zobaczymy co czas nam powie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...