Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugujące się perełki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, iż wiele graczy mojego serwera narzeka na bugujące się perełki. Chodzi o to, że gdy ktoś rzuci perełkę w ścianę zostaje zbugowany w niej. Wie ktoś o co może chodzić?

Pozdrawiam i dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

Witam. Mam problem, iż wiele graczy mojego serwera narzeka na bugujące się perełki. Chodzi o to, że gdy ktoś rzuci perełkę w ścianę zostaje zbugowany w niej. Wie ktoś o co może chodzić?

Również mi się wydaje że jest to winna minecrafta ale możesz zrobić tak że można rzucić jedną perłę na 1,5/2sek myśle że wtedy twój problem zostałby rozwiązany.

Opublikowano

Envigoo Posiadasz plugin NoCheatPlus?

To nie wina NoCheatPlusa, od by jedynie blokował przy ścianie rzucanie perły, MarmarukHD dobrze mówi, lepiej dać ograniczenie na rzucanie pereł i rozwiążesz problem ;p 

Opublikowano

Również mi się wydaje że jest to winna minecrafta ale możesz zrobić tak że można rzucić jedną perłę na 1,5/2sek myśle że wtedy twój problem zostałby rozwiązany.

Tak to powinno poradzić.

Masz skrypt:

variables:
    {perla} = true

on rightclick with a ender pearl:
    if {perla} is false:
        cancel event
        send "&cEnder perly mozesz uzywac co 4 sekundy."
        stop
    if {perla} is true:
        wait 5 tick
        set {perla} to false

3d422cad31f1e392.gif

Opublikowano

wiem jak to zrobic:> spawn? i sciana? zrob Portal np: /mvp create 1 , pozniej /spawn i 2 bloki do gory i /mvp create 2 , na koniec /mvp select 1 , /mvp modify dest p:2 i bedzie go tp na spawn jak rzuci w sciane na spawnie czy arence:> POMOGLEM? lajk

~~~uzyj pluginu MultiversePortals:> tylko daj im permionsa odpowiedniego:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...