Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bsa na serwer EliteMT2 rework

aakaa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bs działa i będzie działał :) to, że ma go tylko kilka gildi na serwie to już problem graczy. Większość będzie musiała się męczyć ręcznie bo admini nie są zbyt inteligentni :)  Mały fun z gry dla zwykłych graczy, ale ci którzy posiadają bawią się dobrze :D

Opublikowano

Bs działa i będzie działał :) to, że ma go tylko kilka gildi na serwie to już problem graczy. Większość będzie musiała się męczyć ręcznie bo admini nie są zbyt inteligentni :)  Mały fun z gry dla zwykłych graczy, ale ci którzy posiadają bawią się dobrze :D

A ty masz ??:D jeżeli tak podzieliłbyś się na PW :)

Jest prowadzona Ankieta na Forum Elite o wbudowanym BS , więc jak coś wbijać i głosować . 

http://forum.elitemt2.net/index.php/topic/367-ankieta-wprowadzenie-bs/#entry3088

Opublikowano

Powiem tak...

Te całe "Elitemt2" To jest rework ok... Ale to nie jest administracja to co była kiedyś wiem bo kiedyś grałem na tym serwie :)

No chyba logiczne, że to nie my?

A ktoś tak napisał? Wszędzie masz podane nasze nicki.

Opublikowano

python loader nie musisz trzymać w folderze z gra, a py na chwile obecna musisz wrzucać za każdym razem, tuż po odpaleniu bin. Za dużo debugowania na taka błahostkę

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Po włączeniue Extreme injectora,

wyskakuje, że wszystko pomyślnie zrobiłem, ale konsola się nie odpala... 

x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...