Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Underground 2, full HD

arek500840

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiecie moze jakim sposobem gran w undergound 2 na full HD?

Otóż sciagnałem jakis program, i faktycznie bylo full HD ale straszne lagi byly, znaczy nie az tak, ale jednak.

Cos polecacie?

https://www.youtube.com/watch?v=b20ZtHFP3KI&t=481s

Zaczynam swoja przygode na Yt (prosze, nie hejtujcie), i nie chce w tej grze takich paskow czarnych po bokach, tak jak mowie full HD.

Opublikowano

Ja korzystam z tego programu.

Obsługa jest prosta - pobierasz, potem odpalasz, wskazujesz lokalizację gry, wybierasz NFS Underground 2 wśród gier i wpisujesz 1920 i 1080 (lub 1280 720 jak masz słabszy pc). Osobiście na nie-gamingowym laptopie grałem spokojnie na full detalach w full hd. Jedynie w wyścigach typu street X i drift odczuwałem lagi w czasie gwałtowniejszego skręcania ale nie było to mocno uciążliwe. Co do zacięć jeśli masz laptopa/procesor ze zintegrowaną kartą graficzną to upewnij się, czy aby na pewno gra uruchamia się z dedykowanej karty. W moim przypadku uruchamiała się ze zintegrowanej i musiałem to ręcznie zmienić.

Opublikowano

Wiesz co, teraz sie zdzwililem, bo nic nie robilem i sam odcinek sie nagral w Full HD 0.0 , ostatni odcinek z NFS na moim kanale. Ja juz nie wiem co jest xD Podejrzane rzeczy sie dziejo ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...