Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 5 wydaje dziwne dźwięki, czy nagrywa otoczenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć piszę tu ponieważ moj Telefon (IPhone 5) ładował się na biurku przy zablokowanym ekranie i usłyszałem dziwne dzwięki 

Wyciszyłem najpierw dzwięk z komputera, dalej słyszalem te dzwięki.

Sprawdzam czy monitor nie wydaje tych dzwięków, pochylam się i słyszę że z telefonu wychodzi ten dzwięk.

Całkiem głosne brzmiało jak klikania i skrolowani myszki. (Możliwe ze nagrał jak ja klikam myszką przy zablokowanym ekranie?)

Kiedy wyciszyłem telefon to dzwięki znikły.

I moim pytaniem jest co to mogło być? podsłuch? nagranie moje? w jaki sposob?

Opublikowano

IOS jest zamkniętym systemem więc żaden podsłuch nie miał by miejsca, wszystko co się Apple nie podoba jest usuwane ze sklepu. Możliwe, że się nagrałeś lub nie wyłączyłeś jakieś aplikacji skoro dźwięk po wyciszeniu zniknął.

Opublikowano

Możliwe że snapchat tylko że go długo nie używałem i w pewnym momencie zaczal "odtwarzać" się ten dzwięk. A wchodząc na snapa nic się nie nagrało ;|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie występują błędy w aplikacji facebooka ( nie wiem czy aktualizacja je naprawiła ), podczas odtwarzania filmu aplikacja crashowała się i odtwarzała w pętli ostatni dźwięk z wyświetlanego filmu. Hard reset pomoże, przyciśnij HB z PWB aż do pojawienia się loga Apple.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...