Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Not aion - parę pytań

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero co zacząłem tam grać i mam kilka pytań co do serwera oraz samej rozgrywki.

1. Jak zmienić język na angielski? Zmieniłem język w launcherze, ale po odpaleniu not aiona, cały czas jest polski.

2. Jaki jest max. poziom ulepszenia eq? Ulepszyłem coś tymi kamieniami z ankiety do +20 , ale to chyba nie jest max?

3. Gdzie dostanę jedzonko oraz scrolle ( poza tymi z ankiety ), o ile można je gdzieś dostać.

4. Co tam w ogóle się robi poza pvp :D nigdy nie doszedłem do end game na pl-u, więc pvp jest mi bardzo obce i jestem w tym bardzo słaby. Jest tylko jeden rift do Klador, gdzie są jakieś mobki i nic poza tym.

5. Skąd wezmę might, czyli jak zakładam, główną walutę.

7. Idiany, gs, manastony - skąd to wszystko wezmę?

Opublikowano

1. Wersja językowa gry + client gameforge na angielski
2. +20
4.

To serwer PvP, więc robisz głównie PvP.
Twierdzisz, że PvP jest Ci obce, więc odradzam NotAiona, bo tam walczysz z kox graczami, weteranami starego Aiona.
Chyba, że szybko wyuczysz się podstaw i pogodzisz się z faktem, że nieźle Cię będą łoić ;d
PvP na najwyższym poziomie opiera się na znajomości skilli przeciwnej klasy, szybkim czasie reakcji, przewidywaniu + znajomości własnej klasy oraz jej możliwości.

Jest jedna instancja w środku miasta, gadasz z shugo i wchodzisz :) 
Zabijasz tam moby, aby zdobyć troche punktów.

5. Wszystkie aktywności na serwerze tzn. PvP/PvE etc

Wszelkiego rodzaju manastone i innych tzw "ulepszaczy" szukaj w item shopie, który masz na stronie.
Wszystko kupujesz tam za mighty points.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...