Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EULA- Jak to wygląda?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa z EULA w MC. Słyszałem, że niektóre serwery były z powodu naruszeń wyłączone. Co można, a czego nie można i czy w ogóle Mojang zwraca na to uwagę?

Opublikowano

Mojang tak naprawdę wszystkie te egzemplarze które sprzedał, sprzedał dzięki nam czyli ludziom którzy maja swoje serwery. Codziennie jestem świadkiem jak przychodza ludzie i mówia żeby im przenieść konta bo kupili premium, tłumaczac to tym że już maja dość grania na daremnych launcherach. Dlatego myślę że strzelaja sobie w kolano. Jeżeli przyjdzie u mnie do sytuacji aktualizacji serwerów 1.9 to mam pewien sposob na eule. Matwi mnie jedynie fakt że takie rzeczy sie dzieja dopiero teraz... Mogli to zrobic od wersji poczatkowych to wszyscy by mieli Minecrafta w dupie i nie zarobil by takich milionów slight_smile.png?v=2

Opublikowano

Eula w Polsce jest ignorowana (pewnie 90% właścicieli serwerów jej nie przeczytało). Tylko gracze sceny międzynarodowej (tj. Hypixel, Mineplex czy Hivemc) się nią przejmują.

...

Opublikowano

Eula w Polsce jest ignorowana (pewnie 90% właścicieli serwerów jej nie przeczytało). Tylko gracze sceny międzynarodowej (tj. Hypixel, Mineplex czy Hivemc) się nią przejmują.

Nie przejmują. Eula została zaprojektowana razem z zarządcami tych serwerów. 

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Nie przejmują. Eula została zaprojektowana razem z zarządcami tych serwerów. 

Nie :) mylisz się gdzieś hypixel pisał , że płacą mojangowi za możliwość płatności :). Tak naprawde w polsce nic ci nie mogą zrobić bo mają to gdzieś. HyPixel ma vipa za 100$ to jest różnica troszke :)

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...