Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam kilka pytań.

wiespun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam kilka pytan dotyczacych bf1.

1. Ile wazy sama gra?

2. Czy gra bez DLC ma sens?

3. Duzo ludzi w to gra, czy serwery sa puste ?

Opublikowano

1) 55.4gb ( sprawdzałem na dysku)
2) Ja gram bez dlc jest całkiem spoko
3) normalnie wbijasz i grasz 64/48/32 zawsze sa jakieś serwery

Ps. Chociaż z strzelaninek to więcej czasu spędziłem w Overwatch polecam obczaić ten tytuł.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę ze jesteś całkiem zielony wiec wytłumaczę od nowa seria battlefield ma już to do siebie ze wydaje grę a później 4 dodatki najczęściej 4 mapy w jednym , plus bronie pojazdy i tak dalej . Tylko ze jest jeden myk do battlefield 1 ukazał się jeden dodatek jak na razie nie wiem za ile go kupić osobno ale ja zawsze robię tak ze kupuje battlefield 1 a później battlefield PREMIUM daje ci to dostęp do wszystkich dodatków które wyjdą i kupę innych mniej ważnych rzeczy kosztuje to pewnie na ta chwile tyle samo co gra czyli razem około 350 zł . Lecz ja poleciłbym Ci zakup samej gry bez premium ponieważ ma ona dużo contentu a zobaczysz czy gra jest w twoim typie i czy to czujesz . Ps tutaj masz dokładnie co daje premium https://www.battlefield.com/pl-pl/games/battlefield-1/premium i kupno , tyle ze do battlefield premium musisz mieć sama grę .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...