Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minifaq] Haki Mi Nie Dzialajom !One@#!

sarez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zażenowany postawą niektórych userów. Co 2 pisze że cheat mu nie działa , i nie raczy nawet napisać , co tak naprawde się dzieje - czy wyskakuje jakiś błąd czy nie. Dlatego właśnie stworzyłem owe FAQ.

1. Q: Jak włączyć hacka ?

A: Do każdego DLL potrzebujemy Inicjatora. Najlepszym jest Airdrop. Ustawiamy dll(hack) które pobraliśmy , w proces wpisujemy Engine. Pamiętamy o zaznaczeniu "Close after inject".

Dokładniej pokaże Wam to filmik :

x1nject

Airdrop

2:Q: Hax niedziała na windows vista i windows 7- HELP !

A: Kliknij prawym przyciskiem na injectora , następnie wybierz "Run as administrator". Jeżeli nie pomoże , wejdź w właściwości > zgodność > uruchom w trybie zgodności z windows 2000

3.Q: Dlaczego gra wyłącza się w trakcie hackowania ?

A: Prawdopodobnie hack został zpaczowany , zapomniałeś zaznaczyć opcji "Close after inject". - Dlatego HackShield Cię wyrzuca. Możliwości dlaczego tak jest może być od groma , np. zawirusowany komputer , włączony antyvirus/firewall

4.Q: Po wciśnięciu insert menu się nie pojawia ! Co zrobić ?

A: Przenieś injectora razem z DLL do folderu , gdzie znajduje się CA. Jeżeli wyskoczy Ci brak jakiegoś pliku DLL , wpisz jego nazwę w google. Dalej sobie poradzisz.

Mała porada :

Przed napisaniem , że coś nie działa.. ZAWSZE , sprawdź czy masz AKTUALNE OPROGRAMOWANIE , takie jak ;

-Net Framework 4.0 +

-Service pack 2.0 +

-Sterowniki do sprzętu (np. płyta główna)

-C++ z roku min. 2008.(jest na stronie microsoft,razem z framework i sp)

lolheadz.png
Opublikowano

no jakoś ujdzie, ale zmień że .Net framework musi być koniecznie 4.0 (teraz każdy hack bazuje na tym) dopisz także C++ minimum z 2008 roku. w 3.Q. dopisz także brak .Net framework'a 4.0/

jak podczepiać hacki także już jest na forum, praktycznie każdym injectorem podczepia sie w taki sam sposób. link do polskiego filmiku ;

h

To jest ukryta treść, proszę

w 2.Q. dopisz Vista i 7

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.