Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] VoiceVPS | Net-Speak czy Gametris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Net-Speak czy Gametris

Witam. Poszukuje opinii odnośnie dwóch hostingów,które świadczą usługi VoiceVPS

Zamierzam kupić VoiceVPS pod serwer komunikatora głosowego TeamSpeak 3, który będzie stabilny i posiadał niskie pingi.

Nie potrzebuje bota od hostingu, gdyż używam zakupionego ABota więc do serwera dodane zostaną tylko musicboty.

Odnośnie musicbot'ów mam wątpliwości czy nie będzie problemu jeśli musicboty (sinusbot) będą działać na drugiej maszynie (dedyk) czy nie będą pojawiać się zakłócenia od strony hostingu.

Gametris

VoiceVPS 12msc - 309.96 PLN

Net-Speak

VoiceVPS PL 12msc - 524.16 PLN

Potrzebuje waszej opinii, który hosting Wy byście wybrali i dlaczego ? 

Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Net-speak.pl polecam mam teraz tego VoiceVPS od września 2016r i nie miałem żadnego problemu 

Gameris nie wiem, nie korzystałem z tego hostingu 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co do hostingu "Gametris", to nie polecam. Miałem osobiście u nich VPS i uwierz, nawet nie wytrzymał 2h a padał jak "mucha".

Miałem ciągłe problemy, wielokrotnie pisałem do supportu aczkolwiek nie otrzymałem pomocy ;)

Więc wolałbym ci wybrać "Net-Speak" niż jakiegoś, gametris.

Opublikowano

Net-speak.pl - Stabilny jak i 0 lagów, jeżeli są attaki administracja odrazu pomaga a jak coś zgaśnie to dadzą ci dodatkowe dni.

1.png

Opublikowano

Posiadam net-speak'a - konkretnie właśnie voice vpsa - od września 2016r.

0 problemów, szybki support, rabat za opłacanie i bycie klientem (choć mały, zawsze parę złotych w kieszeni).

Gametris nigdy nie używałem, wiec się nie wypowiem za bardzo, lecz dla mnie wybór byłby prosty.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...