Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy zmianie konta

urb4n111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Otóż mam problem mianowicie posiadam dwa konta skill na steam grałem na pierwszym, nastepnie zmieniłem konto steam wszedłem do gry i miałem to samo konto co wczesniej 
Więc pomimo zmiany całego konta, konto skill było takie samo 

Wie ktoś jak moge rozwiązać ten problem?

z góry dziekuje 

Opublikowano

"dwa konta skill na steam"

Więc tak. To chyba jakijś cud, że masz dwa konta skill'a podłączone do jednego konta steam.

Pewnie sytuacja, wygląda u Ciebie tak;

• Posiadasz te dwa konta steam, na których grasz w skill'a i masz podłączone do każdego po jednym koncie skill'a

Niemożliwe, że masz podłączone dwa konta steam do tego samego konta skill'a. ( a jeśli tak, to jesteś naprawdę wyjątkowy)

1. Upewnij się jeszcze raz, zaloguj się najpierw na pierwsze konto steam, odpal gre i zobacz na jakim profilu jesteś
  2. Jeżeli faktycznie, masz te same konto skill'a na tym, i tym koncie steam, to spróbuj zrobić ponownie 1punkt, tylko zmieniając swoje ip, poprzez jakijś program
  3. Jeżeli nadal występje to samo, skontaktuj się z supportem Gameforge (bądź steam, bo oni też raczej powinni móc coś zrobić)

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...