Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikony] Wiekowe

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie zwykłe, proste ikonki. Chociaż to nieliczne, które mają w miarę ładną i dobraną czcionkę.

Jeśli już robisz "paczkę" wiekówek to mógłbyś dać więcej wiekowych niż tylko te podstawowe. 

Za pracę plus, a no i jak dla mnie troszkę za ciemne. 

Opublikowano

Jak dla mnie zwykłe, proste ikonki. Chociaż to nieliczne, które mają w miarę ładną i dobraną czcionkę.

Jeśli już robisz "paczkę" wiekówek to mógłbyś dać więcej wiekowych niż tylko te podstawowe. 

^^ a co byś chciała :D?, ikonki są proste itp bo pierwsze xD.

Już ich nie używam więc udostępnię

Opublikowano

Ja to bym nic nie chciała, zwróciłam tylko uwagę, że mogłoby być ich więcej oraz ciut jaśniejsze. Nie widzę problemu. 

Opublikowano

Ja to bym nic nie chciała, zwróciłam tylko uwagę, że mogłoby być ich więcej oraz ciut jaśniejsze. Nie widzę problemu. 

A co mnie to interesuje :D, co byś chciała czy nie xD?.

Ale no twoje to Perfekcja xD

Opublikowano

Uważam te ikony za kolejne niepotrzebne gryzmoły, które mają czcionkę w stylu bajkowym/ komiksowym a tło nie pasujące do niej. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Link do DL wygasł.

W przypadku chęci zaktualizowania linków, proszę o PW. Archiwum.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...