Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Guardem na Globalu

CZYNASTYII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam mały problem, odpalam patchera wszystko git ładuje.

Odpala się okno i po 10sec się wyłącza, wyskakuje napis Gurad is down.

Miał ktoś tak?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Po ostatniej krótkiej przerwie, która odbyła się 07.04.2017 o 14:00, odpalenie gry to cud!
Mam tak jak Ty..
Wywala mi ciągle jakieś błędy, client nie chce się połączyć z serwerem, patcher nie chce wypakować plików, żeby zaktualizować clienta trzeba rozłączać z 5 razy internet, bo inaczej nie ruszy. Dodam, że w innych grach nie mam tylu problemów co w metinie... -.-
Jak naprawić taki problem?

Opublikowano

Powodów może być wiele chociażby antywirus który blokuje pliki GF nie wiem z jakiego powodu. Polecam usunąć całkowicie metina przeczyścić CCleanerem, następnie pobrać - zainstalować i powinno być ok. Jeżeli problem będzie się dalej pojawiał sprawę należy zgłosić bezpośrednio na support tam udzielą Wam bardziej szczegółowych odpowiedzi. 

Opublikowano

Mi jakoś wszystko pięknie śmiga ;) A no tak nie mam anty virusa, no niestety pliki Antycheat w metku może są blokowane przez wasze antywirusy bo niestety ich zabezpieczenie ala może sprawdza cały folder aby wykryć cheat :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wyłącz całkowicie zaporę na czas gry (jeżeli używasz ESET'a to zrób to w ustawieniach av, a nie z poziomu Windowsa). Jak siedzisz na wi-fi i masz możliwość to podłącz kabel na czas patchowania - a potem w grze już normalnie śmigaj na wi-fi (to mniej znany sposób, ale informacja o niedziałającym Guardzie pojawia się też, gdy łapiesz lossa internetu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...