Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto steam z grą CS:GO - Ranga supreme!

SorgorGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto steam z grą CS:GO - Ranga supreme!

Metoda kontaktu: PW forum lub poprzez same konto steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198297873868/

Opis rzeczy: W sumie... tutaj nie ma czego opisywać, czyste konto steam z samą grą CS:GO. Ale pewnie zapytasz dlaczego sprzedaję to konto? odpowiedź jest prosta - Mam dosyć ciągłego słuchania jaki to ja jestem chu*** w tą grę, codziennego słuchania po 32x że ktoś mi ruch* matkę... ehh. Co do sprzedaży możecie mi zaufać, sprzedaję w 100% poprawnie działające konto bez jakichkolwiek blokad.

Oczekiwana/oferowana cena: Chcę sprzedać to konto za nie mniej i więcej jak za 50zł PaySafeCard. Tak jak pisałem wyżej, możecie mi zaufać co do tej sprzedaży ponieważ nie daję pierwszy danych do konta!! (transakcję można zrobić poprzez admina, jeśli z Twojej strony będzie taka potrzeba (no i jeśli coś takiego istnieje))

Zdjęcia/inne informacje: Oczywiście, zdjęcia są ale tylko dwa... :) http://imgur.com/a/XjzVK

NA KONCIE SĄ WSZYSTKIE ZŁOTE ODZNAKI - NIE ZROBIONE POPRZEZ WSPOMAGACZE - ZROBIONE ONE ZOSTAŁY NA SPECJALNYCH MAPACH KTÓRE MOŻECIE ZNALEŹĆ NA WARSZTACIE STEAM!

Nie działa :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca, archiwum. Jeżeli będziesz chciał przywrócić temat, to napisz mi prywatną wiadomość lub wyślij raport.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...