Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana na drugie konto?

velki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, jeśli miałem cheata (hooktronica) na komputerze ale go usunąłem i który jest nadal ud to jest szansa że dostane bana na konto na którym nie cheatowałem ;d? posiadam 2 konta na 1 kompie chciałem sobie przetestować i nwm czy na drugim mogę dostać bana jak cheat nie bedzie juz niewykrywalny 

Opublikowano

ja na twoim miejscu przeinstalowalbym calego csa razem ze steamem.. mozesz zobaczyc tez czy w menadzerze zadan nie siedzi ci jakis dziwny proces. a najlepiej to formata..

Opublikowano

zawsze może coś w kompie zostać nawet na innym dysku po odinstalowaniu,cheaty z zasady mają pliki rozrzucone na c i tym co zainstalowany,najlepiej to ccleanaerem przeczyść i jeszcze czymś co trwale usuwa pliki te uż usunięte niby,na c może coś zostać poleci 1 aktualizacja od valve pobierze Ci steam z automatu to pod cs i może vacek polecieć jak coś nie przypasi mu

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Konta nie są połączone ze sobą numere.

Ccleanera też użyje jak przeinstaluje cs'a.

i jeszcze czymś co trwale usuwa pliki te uż usunięte niby,na c może coś zostać poleci 1 aktualizacja od valve pobierze Ci steam z automatu to pod cs i może vacek polecieć jak coś nie przypasi mu

można poprosić o jakiś przykładowy program ?

Opublikowano

Po co reinstalować cs'a? wystarczy że czita wyłączysz liczmy zamkniesz go z procesów usuniesz całkowicie z PC'a i po problemie VAC nie skanuje dysków lecz tylko procesy ;)

76561198375594763.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana na drugie konto. Jeżeli jesteś pewny, że cheat był UD, kiedy z niego korzystałeś, to nawet teraz nie dostaniesz bana na pierwsze konto, nawet jeżeli nadal masz tego hack'a na komputerze (jeżeli mówimy o external aplikacji).

P.S. Jeżeli to public cheat to lepiej go usuń i przeskanuj komputer Malwarebytes, bo na 99% siedział/siedzi tam jakiś wirusek :)

Opublikowano

Oczywiście, że tak, ponieważ akceptując regulamin przy instalowaniu gierki zgadzasz się na ich reg. czyli sprawdzenie podejrzanych plików. Na tej zasadzie działa VAC Security. Polecam usunąć WSZYSTKIE pliki związane z tym czitem i zreinstalować cs'a ze steamem. Nie powinno być problemu. Pozdrawiam :D

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc ;p usunąłem wszystkie pliki jakie znalazłem od tego cheata przeinstalowałem steama razem z cs'em i przeczyściłem może bana nie będzie :v

Opublikowano

Wykonaj pełny skan komputera i pobierz skaner Malwarebytes. To dodatkowa akcja i lepiej ją wykonać po pobieraniu publicznych cheatów. Są udostępniane za darmo, ale autor musi coś z tego mieć, np. Twój komputer w dużym botnecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...